Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De man uit de verte
De man uit de verte door Havank
Even lijkt het of de Schaduw van een welverdiende vakantie aan de Middellandse Zee kan gaan genieten, maar de vreemde bijeenkomst op een volkomen verlaten strand prikkelt de speurzin van de Schaduw en doet hem het verlangen naar rust vergeten. »
 
 
 
 
 

De cycloop
De cycloop door Havank
Kent u het jachtverhaal van hoofdinspecteur Francis Pyla, dat bijna klassiek geworden voorbeeld van surrealistische nonsens en Havankiaanse humor? Het zijn die humor zowel als het feit dat in deze Havank nu eens niet Silvère en de Schaduw op het tapijt verschijnen waardoor dit boek een eenling vormt tussen de ‘traditionele’ Havanks. »
 
 
 
 
 

Vier vreemde vrienden
Vier vreemde vrienden door Havank
‘Wie bent u! Wat doet u hier?’<br/>Zijn rustige blauwe ogen namen haar nauwlettend op, eer hij besloot te antwoorden. Een jonge slanke vrouw. Zeker niet ouder dan vierentwintig. Een smal en ovaal gezicht. Donkeren Diepbrandende ogen. Een zeer kleine mond, maar ietwat hard van lijn. »
 
 
 
 
 

Spaanse pepers
Spaanse pepers door Havank
Van het nogal duistere begin tot het verrassende einde speelt deze geschiedenis rondom te Schaduw zich af op het warme, zuidelijke eiland Majorca. De Schaduw logeert er met zijn lieftallige vriendin Aranea Forster bij een oude kennis, bij wie ook commissaris Silvère en diens vrouw hun intrek hebben genomen om wat bij te komen van de afgelopen, onrustige maanden. »
 
 
 
 
 

Schaduw waarom?
Schaduw waarom? door Havank
Misschien was het slechts een toevalligheid, dat nu juist die morgen toen de Schaduw via Hoek van Holland naar Harwich overstak en op weg was naar Londen, ook Lucky Dip aanwezig bleek te zijn. Maar de Schaduw gelooft niet in dat soort toevalligheden. »
 
 
 
 
 

De Schaduw & Co
De Schaduw & Co door Havank
Commissaris Pélat raadpleegde zijn veelvuldige aantekeningen en bracht verslag uit. Het was een uitmuntend verslag, in zijn soort, maar het vertelde de Schaduw minder dan hij reeds wist. ‘Een merkwaardig geval,’ zei Monsieur Carlier Charles C. »
 
 
 
 
 

Het heilige vuur
Het heilige vuur door Ellis Peters
Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd i... »
 
 
 
 
 

Het Gepekelde Lijk
Het Gepekelde Lijk door A. Feenstra
... »
 
 
 
 
 

23e Vijfling
23e Vijfling door Agatha Christie
... »
 
 
 
 
 

Vier historische zaken
Vier historische zaken door S. Saylor
bevat: De piraten van een jonge Caesar ; De dood van een koning ; De nacht van de tijger ; Eenzame bruid... »