Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De dochter van de imker
De dochter van de imker door Santa Montefiore
1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie, maar intussen koestert ze heimelijk een vurige liefde voor een knappe aristocraat van wie ze w... »
 
 
 
 
 

De woeste hoogte
De woeste hoogte door Emily Brontë
Ergens op een heuvel in de heidevlakte, blootgesteld aan alle winden, ligt de oude hofstede "Woeste Hoogten". Zij ligt er eeuwen, krakend naar sterk onder de storm.<br/>
Maar op een kwade dag brengt de oude heer Earnshaw een gevonden heidekind mee naar huis en daarmee dringt de storm het huis zelf binnen. »
 
 
 
 
 

Sneeuw en as
Sneeuw en as door Diana Gabaldon
De Reiziger 6Er verdwijnen altijd wel ergens mensen De meeste vermisten worden uiteindelijk teruggevonden. Dood of levend. Voor verdwijningen bestaan nu eenmaal verklaringen. Meestal.De indrukwekkende verbeeldingskracht van Diana Gabaldon heeft het hart gestolen van vele miljoenen fans over de hele wereld. »
 
 
 
 
 

Wachten op Peter
Wachten op Peter door E. Musser
Het motto voor de Week van het Christelijke Boek 2009 is: Ieder vogeltje... de veelstemmige schepping. Elizabeth Musser schreef speciaal voor deze week een nove... »
 
 
 
 
 

Wit als melk, rood als bloed
Wit als melk, rood als bloed door Alessandro d'Avenia
In Wit als melk rood als bloed weet Alessandro drsquoAvenia de lezer mee te sleuren in de belevingswereld van de jonge Leo die wordt geconfronteerd met de donkere kanten van het leven. Leo is een doodgewone zestienjarige jongen die liever op straat rondhangt met zijn vrienden dan dat hij op school zit. »
 
 
 
 
 

De amandelboom
De amandelboom door Michelle Cohen Corasanti
De elfjarige Ichmad Hamid woont in de Bezette Gebieden waar iedereen leeft met de angst huizen, banen en bezittingen kwijt te raken. Of nog afschuwelijker, elka... »
 
 
 
 
 

Ik zal je nooit vergeten
Ik zal je nooit vergeten door C. Ahern
Onverklaarbare gebeurtenissen en buitengewoon toevallige ontmoetingen maken het nieuwste boek van bestsellerauteur Cecilia Ahern, IOk zal je nooit vergeten, fas... »
 
 
 
 
 

De vakantie van Rachel
De vakantie van Rachel door Marian Keyes
Marian Keyes
De vakantie van Rachel
Rachel Walsh houdt van uitgaan, feesten, en mannen. In trendy Manhattan valt er altijd wel een spannende affaire of twee te ... »
 
 
 
 
 

De woorden van Babel
De woorden van Babel door Andreu Carranza
Barcelona 2009. Pol Albión, een succesvol en geroemd auteur, heeft een mysterieuze brief van zijn onlangs overleden oom ontvangen. Hij moet de oude drukpers Bab... »
 
 
 
 
 

Cryptonomicon
Cryptonomicon door N. Stephenson
8220Engrossing... insightful... fascinating and often hysterical...CRYPTONOMICONis really three novels in one featuring healthy portions of World War II adventure cryptography and hightech finance with treasure hunting thrown in for good measure. »