Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Foto-dagboek van een Pelgrim
Foto-dagboek van een Pelgrim door Ton Dieben
Medio 2019, om precies te zijn van 2 juni tot en met 9 juli 2019 heb ik de Pelgrimsroute Camino del Norte gelopen. De wandeltocht begon op zondag 2 juni in alle... »
 
 
 
 
 

De Ibiza Vibe
De Ibiza Vibe door
 »
 
 
 
 
 

Honderd dagen rijst
Honderd dagen rijst door Anneleen Van den Berge
Ik ben Anneleen en verliefd geworden op Azië. In de zomervakanties trek ik het liefst oostwaarts. Wanneer de meeste van mijn vroegere reisgenoten huwen en kind... »
 
 
 
 
 

Kruispunten op mijn Camino
Kruispunten op mijn Camino door Luc Willems
Na een tweede zware burn-out zal Luc enkele ingrijpende beslissingen nemen. Om uit zijn diepe dal te kruipen en zijn leven om te gooien, plant hij de Camino Pri... »
 
 
 
 
 

Camino Hans Jünger
Camino Hans Jünger door Hans Jünger
“Ik heb nooit die vragen gehad zoals al die andere duizenden peregrinos. Ik ging, na de tocht naar Halle, gewoon wat verder wandelen omdat ik tijd had ...”En zo... »
 
 
 
 
 

Haast niets.
Haast niets. door Nicoline van Tiggelen
 »
 
 
 
 
 

Ik ga naar huis!
Ik ga naar huis! door Gerard Zwier
Dit boek is geen reisjournaal dat mooie steden en streken bespreekt, met prachtige kathedralen, tempels en kerken, en tips voor toeristische resorts en hotels. ... »
 
 
 
 
 

Waar gaat dat heen?
Waar gaat dat heen? door Lisa Goudzwaard
Ze weten niet waar ze aan beginnen of waar ze heen gaan. Eén ding is zeker: Lisa en Roy verruilen hun huis voor een fulltime leven in een oude camper. Zonder pl... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar Size Forty - Bonaire
Op zoek naar Size Forty - Bonaire door Tiny Kingma
 »
 
 
 
 
 

Plan F
Plan F door Joris Meerschaert
 »