Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De wandelhoer
De wandelhoer door Iny Lorentz
Konstanz, het jaar 1414. De beeldschone Marie Schärer leidt een onbezorgd leven. Tot haar vader haar wil laten trouwen met Ruppertus, de zoon van de Graaf von K... »
 
 
 
 
 

Ontaard
Ontaard door Paula Daly
'Een van de beste en boeiendste boeken die ik in lange tijd gelezen heb. Dit boek kun je niet wegleggen. Een thriller die je met elke plottwist weer versteld do... »
 
 
 
 
 

Duizend schitterende zonnen
Duizend schitterende zonnen door Khaled Hosseini
De ongeschoolde Mariam is vijftien wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de dertig jaar oudere schoenverkoper Rasheed in Kabul. Jaren later moet zij de beeldsc... »
 
 
 
 
 

Onder de ombu boom
Onder de ombu boom door Santa Montefiore
'Onder de ombu-boom' is een prachtige roman over de verboden liefde tussen twee jonge mensen tegen de achtergrond van de Argentijnse pampa's. Na twee zonen krij... »
 
 
 
 
 

De verre kust
De verre kust door Diana Gabaldon
Claire Randall en Jamie Fraser hebben oceanen en eeuwen getrotseerd maar nu zijn ze er eindelijk in geslaagd zich te vestigen en wel temidden van de ongerepte natuur van NoordCarolina. Daar vergezeld door Claires dochter Brianna haar man Roger en kleinzoon Jemmy wacht hun een rustig koloniaal bestaan zo lijkt het. »
 
 
 
 
 

Droomeiland
Droomeiland door Tracey Garvis Graves
Tracey Garvis Graves
Droomeiland
Van de auteur van Gestrand

Een afgelegen eiland lijkt de perfecte plek om op adem te komen...

De jonge Owen Sparks vlucht weg... »
 
 
 
 
 

Op weg naar jou
Op weg naar jou door Emily Giffin
Marian heeft het prima naar haar zin in New York. Maar op een avond staat ereen boos meisje voor haar deur. Het is haar dochter, die ze achttien jaar geleden te... »
 
 
 
 
 

Op grote hoogte
Op grote hoogte door Tanis Rideout
`Een tijdloze roman, een onbevreesde liefdesgeschiedenis die doordringt tot in de kern van de menselijke geest. Rideout laat haar lezers achter met het boek dic... »
 
 
 
 
 

Het bottenseizoen
Het bottenseizoen door Samantha Shannon
De nieuwe sensatie uit Engeland: Het bottenseizoen, dat in 2012 al wereldnieuws werd toen de destijds twintigjarige auteur, Samantha Shannon, een recordvoorscho... »
 
 
 
 
 

Echo van de tijd
Echo van de tijd door Pamela Hartshorne
York, 1575. Als Hawise Aske op de markt naar een knappe vreemdeling glimlacht, is dat de eerste in een reeks gebeurtenissen, getekend door jaloezie, haat en ver... »