Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De rode kangoeroe
De rode kangoeroe door F. van Rijn
'Waar kom je met die fiets vandaan?''Van Melbourne.''Dat zal wel een moeizame aangelegenheid geweest zijn door de Nullarbor.''Ik ben niet door de Nullarbor geko... »
 
 
 
 
 

Australie in een rugzak
Australie in een rugzak door Dolf de Vries
In Australië neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar de bruisende metropolen Sydney en Melbourne; naar de stille dorpjes en de uitgestrekte verlaten vlaktes; naar de groene regenwouden op Tasmanië en de droge rode aarde in de outback; en naar de koloniale huizen in Canberra en de holen in Burra. »
 
 
 
 
 

De spoorzoeker
De spoorzoeker door Kamiel Vanhole
Met De spoorzoeker keert Kamiel Vanhole terug naar zijn oude liefde, het reisverhaal. Hij flaneert met Herman Teirlinck door de Brusselse Belle Epoque, gaat op ... »
 
 
 
 
 

Noordpool.fm
Noordpool.fm door Mighiel Veenstra
Om aandacht te vragen voor de extreme klimaatveranderingen heeft Michiel Veenstra zijn nps/3fm-radioprogramma MetMichiel een week lang uitgezonden vanuit het ko... »
 
 
 
 
 

De gouden capuchon
De gouden capuchon door F. van Rijn
Na vele reizen, meestal door warme landen, heeft Frank van Rijn zich met zijn onafscheidelijke Gazelle in het hoge en ’s nachts erg koude Tibet gewaagd. Hoewe... »
 
 
 
 
 

Revanche in de Andes
Revanche in de Andes door F. van Rijn
Revanche in de Andes beschrijft een 26.000 km lange fietstocht dwars door Zuid-Amerika, waarbij Frank van Rijn geconfronteerd wordt met ruwe steenslagwegen, hoge passen, velgen die het langzaam begeven, mieren die zijn tent afbreken, ijzig koude nachten in het Andesgebergte en klamme hete nachten in het muggenrijke Amazonegebied. »
 
 
 
 
 

Ladakh
Ladakh door H. Paulzen
een reis naar het balkon van de wereld... »
 
 
 
 
 

De koranroute
De koranroute door Rudie Rotthier
... »
 
 
 
 
 

Hotel Prison
Hotel Prison door Jan De Cock
Jan De Cock trok de wereld rond, van gevangenis naar gevangenis, op zoek naar het leven achter de tralies. Door steppe en woestijn, per boot of per fiets zocht ... »
 
 
 
 
 

Honderd dagen rijst
Honderd dagen rijst door Anneleen Van den Berge
 »