Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gin-tonic en cholera
Gin-tonic en cholera door Femke van Zeijl
Strohutten op de savanne en wilde dieren, dát is het westerse beeld van Afrika. Toch is de werkelijkheid radicaal anders. Afrika verstedelijkt en moderniseert i... »
 
 
 
 
 

Het Wilde Oosten
Het Wilde Oosten door J. Lawless
reizen in het moderne Mongolie. Rainbow pocketboeken. Jill Lawless Het wilde Oosten Mongolië is voor veel mensen nog een...... »
 
 
 
 
 

De tweeling van de Sinaï
De tweeling van de Sinaï door Janet Soskice
Zusters van de Sinaï is het uitzonderlijke verhaal van een negentiende-eeuwse ontdekkingsreis. Twee Schotse zusters, Agnes en Margaret Smith, doen een belangri... »
 
 
 
 
 

Op reis naar nergens
Op reis naar nergens door Marc Helsen
Opeens echter besluit het politiekorps van Mitwaba de zaken zelf ter hand te nemen. Ze willen dat ik een foto van hen neem.
'Ik zal hem via de post versturen', ... »
 
 
 
 
 

Standplaats Paramaribo
Standplaats Paramaribo door N. Jurna
‘Het was het ANP. Of het klopte dat ik degene was die de foto’s van Philomena boven water had gehaald. En hoe ik er aan kwam. Ik was verbaasd. Waren de foto... »
 
 
 
 
 

Kumari
Kumari door T. van Rijsewijk
Meine Tochter aus Nepal... »
 
 
 
 
 

Rondom Afrika
Rondom Afrika door Edo Ankum

Edo Ankum zeilde met zijn vrouw en twee jonge kinderen rond Afrika. »
 
 
 
 
 

Land in zicht
Land in zicht door Thomas Siffer
Dag 958 - Eritrea. 'Ik zal nooit een zeiler zijn. Ik zal helemaal rond de wereld gezeild hebben, stormen en windstiltes getrotseerd, de dood in de ogen gekeken ... »
 
 
 
 
 

Aan de voet van de Tour de Madeloc
Aan de voet van de Tour de Madeloc door F. van Rijn
Frank van Rijn is wellicht de bekendste fietser van Nederland. Al vele jaren verkent hij de wereld per fiets en beschrijft zijn reizen in een relativerende humo... »
 
 
 
 
 

Mijn Marokko
Mijn Marokko door Gaston van Camp
Verwacht van dit boek geen objectiviteit het lijdt zwaar aan vooringenomenheid. Het doet geen moeite om zijn partijdigheid te verbergen. Meer nog het wil bol st... »