Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Spirituele groei
Spirituele groei door De Dalai Lama & Jeffrey Hopkins
<p>De basis van het boeddhisme: een toegankelijke en praktische benadering van eeuwenoude vragen. Hoe kunnen we leven vrij van lijden? Hoe kunnen we blijvend ge... »
 
 
 
 
 

Leren liefhebben
Leren liefhebben door Vincent Duindam
Praktische tips om de liefde in je leven te verdiepen.Leer liefde geven en ontvangen.Vanaf de eerste vlinders in je buik tot de laatste kus kun je kiezen voor s... »
 
 
 
 
 

Op hoge hakken naar Santiago
Op hoge hakken naar Santiago door Cathelijne Paulus van Pauwvliet
Een succesvolle, dertigjarige Amsterdamse makelaar wil verdieping in haar overvolle leven. Ze gaat in haar eentje op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela: ... »
 
 
 
 
 

De gelukkige boeddha
De gelukkige boeddha door Thomas Bien
Er is geen weg naar geluk: geluk is de weg. Zonder te blijven hangen in platitudes als ‘het is zoals het is’ en 'zoek niet verder', geluk zit in jezelf’, neemt Thomas Bien je mee op weg in dit inspirerende boek. De opwinding die je voelt na goed nieuws of het bereiken van een doel is vluchtig, maar écht geluk – dat wil zeggen het warme gevoel van diepe voldoening en vreugde – is blijvend en kun je elk moment beleven. »
 
 
 
 
 

De helende kracht van acceptatie
De helende kracht van acceptatie door Annemarie Postma
De grootste veranderingen vinden plaats vanaf het moment dat je niet meer gelooft dat er iets veranderd moet worden. <br/><br/><br/>De sleutel tot innerlijke vrede, geluk, gezondheid en succes niet ligt in het leren veranderen wat is, maar juist in het leren willen wat is. »
 
 
 
 
 

Leren mediteren in 30 dagen
Leren mediteren in 30 dagen door Tobin Blake
Wat is meditatie? Hoe bereik je de diepe innerlijke stilte? Wat moet je doen om volledige ontspanning te ervaren? Hoe breng je de geest tot rust?<br/><br/>In Le... »
 
 
 
 
 

Het sprookje van de dood
Het sprookje van de dood door M.C. van der Bruggen
Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan v... »
 
 
 
 
 

Als je wereld instort
Als je wereld instort door Pema Chödrön
Geluk ligt voortdurend binnen ons bereik. Maar we lopen het vaak mis, omdat we constant bezig zijn met het ontwijken van pijn en lijden. Pema Chödrön geeft maar één advies: daal af in je verdriet. Want juist daarin ligt de sleutel tot geluk. »
 
 
 
 
 

Volg de stem van je hart
Volg de stem van je hart door Joseph Campbell
Mythen helpen de mens op zijn levensreis ze zijn een reisgids om je bestemming te bereiken. Jijzelf bent de held.Dit boek gaat over de persoonlijke psychologisc... »
 
 
 
 
 

Vergeten bewustzijn
Vergeten bewustzijn door R. Tichelaar
Weer toegang krijgen tot onze innerlijke, intuïtieve bron van waarheid – dat is volgens Roelof Tichelaar de grote uitdaging voor het christendom. Een spirit... »