Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het lijk in de badkuip
Het lijk in de badkuip door J. Visbeen
De achtentwintigjarige Viola van Vierhouten wordt met ingeslagen schedel in haar bad gevonden. Zij was de weduwe van een topcrimineel in Amsterdam en dacht n... »
 
 
 
 
 

De godenmoorden
De godenmoorden door A. Kalman
... »
 
 
 
 
 

Kruisgang
Kruisgang door Marianne Hoogstraaten & Theo Hoogstraaten
Tien jaar na dato leidt een schoolexcursie alsnog tot een verschrikkelijk drama. Op een dag ontvangt Iris een dreigbrief. 'IJdelheid der ijdelheden, alles is ij... »
 
 
 
 
 

De witte leeuwin
De witte leeuwin door Henning Mankell
Als makelaar Louise Akerblom verdwijnt weet de Zweedse inspecteur Kurt Wallander nog niet dat hij voor de ingewikkeldste opgave uit zijn loopbaan staat. De vrou... »
 
 
 
 
 

Kennedy's brein
Kennedy's brein door Henning Mankell
Na haar terugkeer uit Griekenland wordt archeologe Louise Cantor geconfronteerd met de dood van haar vijfentwintigjarige zoon Henrik. Volgens de politie is het zelfmoord, maar Louise legt zich hier niet bij neer. Ze weet zeker dat Henrik nooit de hand aan zichzelf zou slaan. »
 
 
 
 
 

Springstof
Springstof door Liza Marklund
Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het Olympisch Stadion, waar ... »
 
 
 
 
 

De dode op het strand
De dode op het strand door Håkan Nesser
Een jong meisje, Mikaela Lijphart, ontmaskert bij toeval de echte dader van de lustmoord op de scholiere Winnie Maas, waarvoor haar vader al zestien jaar opgesl... »
 
 
 
 
 

Nachtstorm
Nachtstorm door Johan Theorin
Een jong gezin verhuist van het Zweedse vasteland naar het eiland Öland in de Baltische Zee om er een oud vuurtorenwachterskwartier in ere te herstellen. Wanneer een van de gezinsleden om het leven komt, gaat de politie ervan uit dat het een ongeluk was. »
 
 
 
 
 

En toen waren er nog maar ...
En toen waren er nog maar ... door Agatha Christie & Lex Passchier Productions
... »
 
 
 
 
 

De uitlevering
De uitlevering door Anders Roslund & Borge Hellström
Een man wordt gearresteerd in Zweden hij wordt verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Tijdens de verhoren komen de politiemensen die met de zaak belast zijn erachter dat de man eigenlijk niet bestaat. Hij is dood. Hij stierf zes jaar geleden in een cel in Death Row in een zwaarbeveiligde gevangenis in de VS terwijl hij wachtte op de voltrekking van zijn doodvonnis hellipAnders Roslund 1961 maakte de internationaal bekroonde documentaire Lock rsquoem up. »