Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Iedereen wist het
Iedereen wist het door Lydia Gouardo
Lydia Gouardo s lijdensweg begon op haar negende. Ze werd soms meerdere malen per dag verkracht door haar stiefvader, en haar stiefmoeder deed niets om haar te helpen. Regelmatig werd ze dagen achtereen opgesloten op zolder. Soms, als ze erg werd mishandeld, liep ze weg, maar de politie bracht haar altijd binnen korte tijd weer naar huis. »
 
 
 
 
 

De Franse tuinman
De Franse tuinman door Bridie Clark, Jane Green & Santa Montefiore
Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met  haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousiasme, ... »
 
 
 
 
 

Nachtcircus
Nachtcircus door Erin Morgenstern
Achter de oogverblindende façade van trucs en magie van het Cirque des Rêves woedt een hevige strijd tussen de twee jonge illusionisten Celia en Marco. Sinds hun vroegste kindertijd zijn ze door hun leermeesters Hector en Alexander getraind om deel te nemen aan `een spel waarin de een de ander moet verslaan om de beste in hun vak te worden. »
 
 
 
 
 

De boomgaard
De boomgaard door Lynn Austin
Eliza Wyatt staat voor een haast onmogelijke taak. Na de dood van haar man en schoonvader moet ze in haar eentje het familiebedrijf een uitgestrekte fruitkwekerij voortzetten. De enige mensen die om haar heen staan zijn haar drie kinderen en haar tante. »
 
 
 
 
 

Niets weerstaat de nacht
Niets weerstaat de nacht door Delphine de Vigan
Nadat ze haar moeder dood heeft aangetroffen, gaat Delphine de Vigan op zoek naar de vrouw achter haar moeder. Ze stuit daarbij op de meest ontroerende herinner... »
 
 
 
 
 

Het geluid van de nacht
Het geluid van de nacht door Maria Duenas
Sira Quiroga werkt in een van de beste naaiateliers van het Madrid in de jaren dertig van de vorige eeuw. Ze is verloofd met een nette jongen en haar toekomst l... »
 
 
 
 
 

Brug naar de hemel
Brug naar de hemel door Ken Follett
<p>Op de dag van Halloween in het jaar 1327 knijpen vier kinderen er na de mis in de kathedraal van Kingsbridge tussenuit: een dievegge, een pestkop, een jong g... »
 
 
 
 
 

Zwaar verliefd
Zwaar verliefd door Chantal van Gastel
‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. S... »
 
 
 
 
 

De brug
De brug door Karen Kingsbury
Dertig jaar lang was boekhandel De Brug het hart van het stadje Franklin, maar op een dag vernietigde een overstroming bijna elk boek in de winkel. De eigenaren... »
 
 
 
 
 

Geuren van de ziel
Geuren van de ziel door Cecilia Samartin
Een kind met een harafwijking dat nog wel vele dromen heeft! »