Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het gouden licht
Het gouden licht door Santa Montefiore
Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om... »
 
 
 
 
 

De broers Karamazov
De broers Karamazov door Fjodor Dostojevski
Dankzij de nieuwe vertaling van Arthur Langeveld zijn Dostojevski's 'gebroeders' voorgoed de 'broers' Karamazov geworden. Reacties op de vertaling waren ronduit... »
 
 
 
 
 

Een verleidelijk aanbod
Een verleidelijk aanbod door Samantha Young
(POD) De Amerikaanse Joss Butler verhuist naar Schotland waar ze een nieuwe start maakt in Edinburgh. Haar nieuwe single leventje bevalt haar prima: overdag wer... »
 
 
 
 
 

Villa Triste
Villa Triste door Lucretia Grindle
Twee zussen in Florence nemen tijdens de Tweede Wereldoorlog een moedige beslissing die veertig jaar later grote consequenties heeft

Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de zusjes Caterina en Isabella Cammaccio gedwongen de moeilijkste beslissingen van hun leven te nemen waarvan de consequenties nog jarenlang zullen doorwerken. »
 
 
 
 
 

De duisternis valt
De duisternis valt door K. Giebel
Wanneer inspecteur Benoit Lorand wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Onbekende muren en geuren. Een kelder. En vooral: tralies. Hij is een gevangene. Een m... »
 
 
 
 
 

Het gebeurde op een dinsdag
Het gebeurde op een dinsdag door Charlene Lunnon & Lisa Hoodless
In 1999 worden de tienjarige Charlene en Lisa op weg naar school in een auto getrokken. Vier dagen lang worden zij gevangengehouden gemarteld verkracht en bijna vermoord. Het nieuws over de verdwijning van de meisjes beheerst dagenlang alle media en heel Engeland bidt voor hun veilige terugkeer. »
 
 
 
 
 

Terugkeer ongewenst
Terugkeer ongewenst door Charles Lewinsky
<strong>`Ik heb leren leven zonder vrijheid, zonder hoop. Waarom vind ik het dan verdomme zo moeilijk om te leven zonder geweten? </strong><i>Terugkeer onge... »
 
 
 
 
 

Herinneringen aan Grace
Herinneringen aan Grace door Charlotte Hall
Nora is net twaalf als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en ze met honderden andere kinderen uit Londen op transport wordt gezet naar het veilige landelijke Kent. Daar wordt ze liefdevol opgevangen door het domineesechtpaar Rivers en hun dochter Grace. »
 
 
 
 
 

Belle
Belle door Lesley Pearse
Londen, 1910. De vijftienjarige, beeldschone Belle is opgegroeid in een bordeel, zonder te weten wat zich in de kleine verboden kamertjes afspeelt. Maar de jare... »
 
 
 
 
 

Zonder een woord
Zonder een woord door Linwood Barclay

Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat haar vader, moeder en broertje weg zijn. Er ligt geen briefje, er wordt niet geb... »