Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Judas
Judas door Erich Mühsam, H.J. Hegger & Haaren
judas »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963 door Stephen King
Een `what if’-thriller die langzaam onder je huid kruipt en je niet meer loslaat22 november 1963: de moord op president J. F. Kennedy. Er zijn veel men... »
 
 
 
 
 

Een weeffout in onze sterren
Een weeffout in onze sterren door John Green
Hazel werd 3 jaar geleden opgegeven, Gus heeft kanker overleefd ten koste van een been. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende aantrekkingskracht.... maar Hazel wil niemands tijdbom zijn »
 
 
 
 
 

Het gezicht van de dood
Het gezicht van de dood door Cody Mcfadyen
‘**** Schrijvende Jeroen Bosch creëert hel op aarde.’ – Crimezone.nl<br/><br/>Een huiveringwekkende confrontatie met het ultieme kwaad<br/><br/>Het eerste wat ik ruik is moord.<br/>Een schrijver heeft me eens gevraagd hoe moord ruikt. »
 
 
 
 
 

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah door Tatiana de Rosnay
Haar naam was Sarah is een ontroerende roman in de traditie van Sophie's keuze van William Styron en Storm in juni van Irène Némirovsky die geen lezer onberoe... »
 
 
 
 
 

Schreeuw voor mij
Schreeuw voor mij door Karen Rose
In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht is er... »
 
 
 
 
 

In seizoenen
In seizoenen door Judith Visser
<p>Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is?</p><p>Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid... »
 
 
 
 
 

De kindertrein
De kindertrein door Christina Baker Kline
Wanneer de negentigjarige Vivian Daly de zolder van haar landhuis wil opruimen, krijgt ze hulp van de zeventienjarige, tegendraadse Molly. De zolder blijkt vol ... »
 
 
 
 
 

Sterf voor mij
Sterf voor mij door Karen Rose
<b>Nader mij...</b>
Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer hij op het graf stuit van ... »
 
 
 
 
 

Een keukenmeidenroman
Een keukenmeidenroman door Kathryn Stockett
In het Mississippi van de jaren 60 wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Drie v... »