Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Praktijkboek Interne Begeleiding
Praktijkboek Interne Begeleiding door K. Bokhorst
Het Praktijkboek Interne Begeleiding biedt bouwstenen aan bij het opzetten en uitbouwen van de interne begeleiding in de basisschool. De intern begeleider is pr... »
 
 
 
 
 

Puberbrein binnenstebuiten
Puberbrein binnenstebuiten door Huub Nelis & Yvonne van Sark
Het lijkt wel of kinderen steeds sneller volwassen worden. Jongeren schieten de lucht in, hebben seks, bijbaantjes, uitpuilende agenda's en denken altijd alles beter te weten. Maar is dat wel zo? Kunnen pubers hun eigen gedrag overzien? Huub Nelis en Yvonne van Sark geven in Puberbrein binnenstebuiten een kijkje in de belevingswereld van tieners. »
 
 
 
 
 

De dictatuur van taboes
De dictatuur van taboes door Ad de Jongh & Cees Dietvorst
DE DICTATUUR VAN TABOES- hoe het onderwijs taboes tackelt of daarin niet slaagt -- hoe het onderwijs (niet) met taboes omgaat - - de 25 belangrikste taboes in h... »
 
 
 
 
 

Autisme en normale begaafdheid in het onderwijs
Autisme en normale begaafdheid in het onderwijs door Pete Vermeulen
Dit boek wil iedereen inspireren die de uitdaging aangaat om les te geven aan randnormaal begaafde leerlingen met autisme. Vertrekkend van de specifiek autistis... »
 
 
 
 
 

Autisme en normaal begaafdheid in het onderwijs
Autisme en normaal begaafdheid in het onderwijs door Annemie Mertens, Kobe Vanroy & Peter Vermeulen
Volledig herziene versie van Voor alle duidelijkheid<br/><br/>Autisme en normale begaafdheid in het onderwijs levert inspiratie aan iedereen die les geeft aan (... »
 
 
 
 
 

Eenvoudige algemene muziekleer
Eenvoudige algemene muziekleer door Bernard Nelleke
 »
 
 
 
 
 

Praktijkboek leerlingenzorg
Praktijkboek leerlingenzorg door B. Bongaards & J. Sas
De zorg voor kinderen met leer en gedragsproblemen heeft binnen het basisonderwijs hoge prioriteit. De afgelopen jaren is het aantal leerlingen met specifieke d... »
 
 
 
 
 

Toolbox voor trainingsacteurs
Toolbox voor trainingsacteurs door Paul Devilee
Dit boek is een gereedschapkist voor trainers en trainingsacteurs. Wil jij als trainingsacteur meer dan alleen oefenen met praktijksimulaties? Vragen trainers j... »
 
 
 
 
 

Handelingsgericht werken: een handreiking voor het schoolteam
Handelingsgericht werken: een handreiking voor het schoolteam door Noƫlle Pameijer, S. de Lange & T. van Beukering
Er is veel belangstelling voor Handelingsgericht werken HGW. Maar wat is het precies? Hoe kunnen we handelingsgericht werken? Wat betekent het concreet voor het... »
 
 
 
 
 

Het gezin centraal
Het gezin centraal door A. Bolt
In Het gezin centraal wordt een grensverleggende vorm van intensieve ambulante gezinshulpverlening gepresenteerd: de methodiek Gezin Centraal. Voor iedereen die... »