Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het regent geluk
Het regent geluk door Koos Janson & Lisa Portengen
Het regent geluk van Lisa Portengen en co-auteur Koos Janson is een perfecte introductie op het boek Een cursus in wonderen (ECIW). Lisa Portengen wilde Een cur... »
 
 
 
 
 

Stap voor stap van wens naar werkelijkheid
Stap voor stap van wens naar werkelijkheid door Geert Kimpen
Jij bent hier met een belangrijke reden.Jij hebt een levensmissie.Jij hebt een talent gekregen om tot maximale ontplooiing te brengen.Jij bent hier om het beste... »
 
 
 
 
 

Zwevend op een lotusblad
Zwevend op een lotusblad door Mary Paterson
Volgens sommige spirituele tradities kost het veertig dagen om een gewoonte af te leren. Deze interval van veertig wordt beschreven als de perfecte hoeveelheid ... »
 
 
 
 
 

Een is alles, alles is een
Een is alles, alles is een door Marga Wierenga
‘Wat is het warm,’ zegt Duivel, ‘zullen we hier even rusten? Heb jij ook zo’n zin in een appeltje?’‘Ja, best wel’, zegt Eva. Handig plukt Duivel een appel van d... »
 
 
 
 
 

Vals verlangen
Vals verlangen door Carlo Strijk
Vals Verlangen is het boek waarin TV presentator en levenscoach Carlo Strijk in tien eenvoudige stappen uitlegt hoe je bij je diepste verlangen komt. Na jaren g... »
 
 
 
 
 

Zin in het leven, een leven vol zin
Zin in het leven, een leven vol zin door Rina Mannak
Soms ervaren we in ons leven problemen. En moeilijke tijden lijken niet te vermijden. We draaien rondjes in onze emoties en zitten gevangen in onze eerdere bele... »
 
 
 
 
 

Verlicht leven
Verlicht leven door Tijn Touber
Na jarenlang cursussen en trainingen te hebben gevolgd, zijn veel mensen 'een beetje klaar' met het volgen van workshops en verlangen ernaar de innerlijke ervaring overeen te brengen met de uiterlijke praktijk. Er is momenteel grote behoefte (en noodzaak) om spiritualiteit en verlichting niet meer te gebruiken als ontsnappingsroutes uit het dagelijks leven, maar om ze stevig te verankeren in de praktijk van alledag. »
 
 
 
 
 

Het ego doorzien
Het ego doorzien door Ramesh Balsekar
 »
 
 
 
 
 

Mindfulness
Mindfulness door E. Stoppelenburg, Edel Maex & T.C. Gottschal
In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen. Met zijn oefeningen in Mindfulness leert hij je je geest te trainen om in het moment te leven. »
 
 
 
 
 

Vraag je gidsen
Vraag je gidsen door Sonia Choquette
Verbinding maken met je hemelse helpdesk!

We zijn allemaal spirituele wezens met een spiritueel support systeem aan de Andere Kant. Deze helpdesk overziet ons ... »