Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het moordkabinet
Het moordkabinet door P.D. James
... »
 
 
 
 
 

Asiel
Asiel door Liza Marklund & M. Eriksson
Maria Eriksson en haar gezin moeten uiteindelijk hun heil buiten Zweden zoeken om de wraak van Marias Libanese exverloofde te ontlopen. Na vier jaar lang onderd... »
 
 
 
 
 

Schemeruur
Schemeruur door Johan Theorin
Op een mistige dag aan het eind van de zomer verdwijnt op het Zweedse eiland Öland een zesjarig jongetje. Familie, politie en vrijwilligers zoeken dagenlang ve... »
 
 
 
 
 

Een goochelaarstruc en Een andvol rogge
Een goochelaarstruc en Een andvol rogge door Agatha Christie
Een goochelaarstruc<br/>Miss Marple gaat logeren bij een rijke Amerikaanse schoolvriendin van vroeger, die op haar prachtige landgoed een tehuis voor jeugdige m... »
 
 
 
 
 

Nora's verdwijning
Nora's verdwijning door Liza Marklund
In een villa in een chique buitenwijk van Stockholm wordt een zakenman en voormalig parlementariër gemarteld en bewusteloos aangetroffen. Journaliste Annika Ben... »
 
 
 
 
 

De giftige pen / Wie adverteert een moord
De giftige pen / Wie adverteert een moord door Agatha Christie
Miss Jane Marple lijkt in de verste verte niet op een detective. Haar fans weten echter maar al te goed dat schijn bedriegt want de rustige oude dame is net zo ... »
 
 
 
 
 

Een kuil voor een ander
Een kuil voor een ander door A.C. Baantjer & Simon de Waal
Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse <br/>Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van O... »
 
 
 
 
 

Een wolf in schaapskleren
Een wolf in schaapskleren door Baantjer & de Waal
Achtste deel in de bestsellerreeks over het populaire speurdersduo rechercheur Peter van Opperdoes en zijn partner Jacob

In de Jordaan drijft een lichaam in ee... »
 
 
 
 
 

De wederkomst
De wederkomst door Mario Reading
Zes maanden geleden riskeerde Adam Sabir zijn leven om de legendarische verloren profetieën van Nostradamus te vinden. Onder zware tijdsdruk moet hij ze proberen te ontrafelen, terwijl de voorspellingen al uit beginnen te komen. Sabir is echter niet de enige die naar antwoorden zoekt. »
 
 
 
 
 

Vuurspel
Vuurspel door Peter Robinson
Op een koude ochtend in januari branden twee woonboten in het Eastvale-kanaal af, waarbij twee slachtoffers vallen: Tina, een zeventienjarige drugsverslaafde, en Tom, een eenzame kunstenaar. De brand blijkt te zijn aangestoken, maar onduidelijk is tegen wie van de twee slachtoffers de aanslag was gericht. »