Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Harry Potter en de orde van de Feniks
Harry Potter en de orde van de Feniks door J.K. Rowling
LUISTERBOEK - Winnaar van de NS Publieksprijs 2001!

Het is zomer en Harry logeert bij de familie Duffeling aan de Ligusterlaan nummer vier. Neef Dirk is onuit... »
 
 
 
 
 

De opstand van de engelen
De opstand van de engelen door Libba Bray
<p>De 16-jarige Gemma is na haar moeders dood naar Spence gestuurd, een strenge kostschool voor welgestelde meisjes in Engeland. Daar weet Gemma de vriendschap ... »
 
 
 
 
 

Nachtcircus
Nachtcircus door Erin Morgenstern
Achter de oogverblindende façade van trucs en magie van het Cirque des Rêves woedt een hevige strijd tussen de twee jonge illusionisten Celia en Marco. Sinds hun vroegste kindertijd zijn ze door hun leermeesters Hector en Alexander getraind om deel te nemen aan `een spel waarin de een de ander moet verslaan om de beste in hun vak te worden. »
 
 
 
 
 

Safe Haven
Safe Haven door Nicholas Sparks
An epic love story from the bestselling author of }The Last Song{ and...... »
 
 
 
 
 

Boetedoening
Boetedoening door Michael Robotham
Opnieuw treedt hoofdpersonage Joe O'Loughlin op als ik-verteller. De klinisch psycholoog heeft de ziekte van Parkinson. Hij is gescheiden, maar woont in de b... »
 
 
 
 
 

De boomgaard
De boomgaard door Lynn Austin
Eliza Wyatt staat voor een haast onmogelijke taak. Na de dood van haar man en schoonvader moet ze in haar eentje het familiebedrijf een uitgestrekte fruitkwekerij voortzetten. De enige mensen die om haar heen staan zijn haar drie kinderen en haar tante. »
 
 
 
 
 

De Schaduw van de wind, Stadsgids
De Schaduw van de wind, Stadsgids door Alexander Schwarz, Nelleke Geel & Sabine Burger
Wie herinnert zich niet het labyrintische 'Kerkhof der Vergeten Boeken', het Santa Lucia Hospice, of de galmende universiteitsgalerij van Béa en Daniels stieke... »
 
 
 
 
 

Zustermoord
Zustermoord door Tess Gerritsen
Dokter Maura Isles ziet door haar werk als patholoog anatoom meer lijken dan haar lief is maar nooit eerder bood het slachtoffer van een moord zon angstaanjagende aanblik. Maura huivert wanneer ze op de autopsietafel het levenloze lichaam ziet dat als twee druppels water op haar lijkt. »
 
 
 
 
 

Onschendbaar
Onschendbaar door Heleen van der Kemp
Rechercheur Britt Franken herleeft nog elke nacht de overval waarbij haar man in het bijzijn van haar en hun dochtertje omkwam. Ten einde raad neemt ze contact ... »
 
 
 
 
 

Niets weerstaat de nacht
Niets weerstaat de nacht door Delphine de Vigan
Nadat ze haar moeder dood heeft aangetroffen, gaat Delphine de Vigan op zoek naar de vrouw achter haar moeder. Ze stuit daarbij op de meest ontroerende herinner... »