Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Miss Match
Miss Match door Astrid Harrewijn
Lein heeft met het familierecept van een afslankmiddel onverwacht succes. »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje door Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »
 
 
 
 
 

Tuinfluiter trilogie
Tuinfluiter trilogie door Jos van Manen Pieters
Marion Verkerk is een gelukkig meisje in 'En de tuinfluiter zingt'. Ze ontmoet de knappe Reinier van Herewaarden, met wie ze uiteindelijk zal trouwen. Maar eers... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Corine Hartman
<b>Deel vier in de serie psychologische thrillers rondom Jessica Haider<br/><br/>Wordt gerechtigheid bijzaak, als het leven van een dierbare op het spel staat?<... »
 
 
 
 
 

Belle
Belle door Lesley Pearse
Londen, 1910. De vijftienjarige, beeldschone Belle is opgegroeid in een bordeel, zonder te weten wat zich in de kleine verboden kamertjes afspeelt. Maar de jare... »
 
 
 
 
 

Zeg me wie ik ben
Zeg me wie ik ben door Henny Thijssing-Boer
Een onvergetelijke vrouw: bourgeois, revolutionair, minnares, spionne, moordenares.
Een pageturner: liefde, politiek, intrige en verraad.
Een monumentale roman ... »
 
 
 
 
 

Zonder een woord
Zonder een woord door Linwood Barclay

Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat haar vader, moeder en broertje weg zijn. Er ligt geen briefje, er wordt niet geb... »
 
 
 
 
 

Iedereen wist het
Iedereen wist het door Lydia Gouardo
Lydia Gouardo s lijdensweg begon op haar negende. Ze werd soms meerdere malen per dag verkracht door haar stiefvader, en haar stiefmoeder deed niets om haar te helpen. Regelmatig werd ze dagen achtereen opgesloten op zolder. Soms, als ze erg werd mishandeld, liep ze weg, maar de politie bracht haar altijd binnen korte tijd weer naar huis. »
 
 
 
 
 

De Franse tuinman
De Franse tuinman door Bridie Clark, Jane Green & Santa Montefiore
Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met  haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousiasme, ... »
 
 
 
 
 

Dagboek van een hufter
Dagboek van een hufter door Patrick van Rhijn
'Een indringend en ontroerend portret van een hufter van wie je ondanks alles gaat houden.' - Lieke Kézér, Veronica Magazine<br/><br/><br/>Als zoon van een agre... »