Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Moeder van 40.000 kinderen
Moeder van 40.000 kinderen door Jasper van den Bovenkamp & Vanessa Umboh
<p>‘Moeder van 40.000 kinderen vertelt het verhaal van Vanessa Umboh. Veertigduizend Rotterdamse kinderen. Veertigduizend kwetsbare kinderen. Veertigduizend kin... »
 
 
 
 
 

Mythische godinnen - 78 tarotkaarten
Mythische godinnen - 78 tarotkaarten door Sage Holloway
Het tarotspel ‘Mythische godinnen’ bestaat uit de Grote Arcana (22 godinnenkaarten) en de Kleine Arcana (56 kaarten in vier ‘kleuren’: zee, wind, aarde en vuur)... »
 
 
 
 
 

Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd
Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd door Mieke Coigné
'Anders leven' neemt je mee in thema's die je dagelijkse leven een meer bewuste kijk geven op vragen die je misschien al zolang stelt. Dit boek nodigt je uit om... »
 
 
 
 
 

Shambala
Shambala door Giel Beelen
 »
 
 
 
 
 

Eeuwenoude stilte hier en nu
Eeuwenoude stilte hier en nu door Mirjam van der Vegt
<p>‘Eeuwenoude stilte hier en nu’ is een prachtig geïllustreerd salontafelboek van Mirjam van der Vegt over de zoektocht naar rust. Van der Vegt neemt je mee op... »
 
 
 
 
 

Starseed
Starseed door Rebecca Campbell
<p>In 'Starseed' helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als s... »
 
 
 
 
 

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos
Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos door Yurek Onzia
<p>'Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos' is het verhaal van een van de laatste authentieke West- Europese sjamanen, Joska Soos. Een uniek spiritueel testa... »
 
 
 
 
 

Radicale transformatie
Radicale transformatie door Langston Kahn
<p>Wanneer we lichter willen leven, moeten we aan de slag met de dingen die ons bezwaren. Maar hoe bevrijd je jezelf uit de greep van teleurstellende ervaringen... »
 
 
 
 
 

Afdalen in je ziel
Afdalen in je ziel door Alberto Villoldo
<p>Met behulp van journeying (meditatiereizen) kun je jezelf en anderen helen. Deze techniek komt van de oude sjamanen uit de Amazone en de Andes en wordt daar ... »
 
 
 
 
 

Vleugels van vertrouwen
Vleugels van vertrouwen door Paul Loomans
<p>In 'Vleugels van vertrouwen' gaat Paul Loomans dieper in op de patronen en overtuigingen die je zelfvertrouwen ondermijnen. Daartoe heb je twee sleutels tot ... »