Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Voer voor psychologen door Harry Mulisch

Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Boeken zoals Voer voor psychologen door Harry Mulisch

Improviseer!
Improviseer!
In Improviseer! laat improvisatiecoach Wilmie Voortman zien hoe je meer kunt improviseren in je dagelijks leven. Dat betekent leven in het nu, luisteren naar je eerste impuls en risico's nemen. De tips en opdrachten die ze hierbij geeft ... »
Vaslav
Vaslav
Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: `Nu is het kleine paardje moe. De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dans... »
Papillon
Papillon
Henri Charrière Papillon Onvergetelijk levensverhaal waarvan in Nederland al meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht Henri Charrière, die in de onderwereld van Montmartre bekendstond als Papillon,wordt in 1931 gearresteerd ... »

Prikbord

Margriet
Margriet is nu Voer voor psychologen door Harry Mulisch aan het lezen.
“Ben blij dat ik eens wat van Mulisch ben gaan lezen; hier openbaart zich de filosoof Mulisch, die zich een weg denkt/schrijft door het leven en als schrijver.”
28 November 2010, 11:05:29
Voer voor psychologen
Ludy
Ludy heeft Voer voor psychologen door Harry Mulisch toegevoegd aan haar gelezen boeken.

14 November 2010, 22:04:47
Voer voor psychologen
Ludy
Ludy is nu Voer voor psychologen door Harry Mulisch aan het lezen.
“Geweldig”
14 November 2010, 22:04:47
Voer voor psychologen