Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Spijt! door Carry Slee

- Spijt!
 
 
 
 
 
(5)

Zeer aangrijpend verhaal over een jongen die wordt gepest op school. Waarbij sommige klasgenoten toekijken hoe deze jongen gepest/verdriet aan wordt gedaan. ... »

Boeken zoals Spijt! door Carry Slee

Kappen!
Kappen!
Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een bende, die zich aan geweld schuldig maakt. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij eigenlijk al niet meer terug... Als de bend... »
Razend
Razend

De vijftienjarige Sven is niet gelukkig thuis. Zijn vader drinkt en slaat hem regelmatig. Sven vlucht in zijn hobby: filmen. Hij wil regisseur worden. Niemand mag erachter komen dat hij thuis wordt geslagen. Zelfs Roosmarijn niet, op ... »

Pijnstillers
Pijnstillers

Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als ... »

Prikbord

Heidi
Heidi heeft Spijt! door Carry Slee toegevoegd aan haar verlanglijst.
28 Februari 2015, 21:03:38
Spijt!
danitia
danitia heeft Spijt! door Carry Slee toegevoegd aan haar collectie.
29 Augustus 2013, 0:31:22
Spijt!
danitia
danitia heeft Spijt! door Carry Slee toegevoegd aan haar verlanglijst.
29 Augustus 2013, 0:30:04
Spijt!