Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Ondergedoken door M. Eriksson & Liza Marklund

- Ondergedoken
 
 
 
 
 
(5)

Ongelofelijk dat dit zo gebeurd.Wat zijn er toch vreselijke mensen op de wereld die zoveel haat in zich hebben. Maria en haar nieuwe gezin moeten altijd acht... »

- Ondergedoken
 
 
 
 
 
(5)

Wat een spannend boek was dit. En dan te bedenken dat dit waargebeurd is. Ongelofelijk verhaal over een vrouw die een kind krijgt van een Libanese vluchtelin... »

Boeken zoals Ondergedoken door M. Eriksson & Liza Marklund

Dodenrol
Dodenrol
'Een thriller van hoog niveau, geschreven met veel kennis van forensische zaken.' - Veronica MagazineKay Scarpetta is een privépraktijk voor forensische pathologie begonnen. Ze wordt uitgenodigd in Rome, voor een speciaal onderzoek: een... »
Midzomermoord
Midzomermoord
Kurt Wallander moet op zoek naar drie jonge mensen die na Midzomernacht spoorloos zijn verdwenen. Er komt weliswaar een levensteken uit Hamburg, maar daar is iets mee. Als hij de kwestie wil bespreken, blijkt collega Svedberg onvindbaar.... »
Ontheemd
Ontheemd
Ontheemd is het indringende waargebeurde verhaal over de strijd van een kind om haar verleden achter zich te laten en een toekomst voor zichzelf te vinden. Verstoten door haar ouders groeit Sameem Ali op in een kindertehuis in Engeland.... »

Prikbord

Hens
Hens heeft Ondergedoken door Liza Marklund & M. Eriksson toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

26 Januari 2017, 13:42:52
Ondergedoken
Catherine
Catherine heeft Ondergedoken door Liza Marklund & M. Eriksson toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

2 November 2016, 16:29:41
Ondergedoken
Heidi
Heidi heeft Ondergedoken door Liza Marklund & M. Eriksson toegevoegd aan haar verlanglijst.
31 Oktober 2012, 14:53:54
Ondergedoken