Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Leven als Lauren door M. Rose

Ontheemd
Ontheemd
Ontheemd is het indringende waargebeurde verhaal over de strijd van een kind om haar verleden achter zich te laten en een toekomst voor zichzelf te vinden. Verstoten door haar ouders groeit Sameem Ali op in een kindertehuis in Engeland.... »
Vriendinnen tot in de dood
Vriendinnen tot in de dood
Bijna vijfentwintig jaar lang delen de hartsvriendinnen Chris, Barbara, Susan en Vicky lief en leed met elkaar. Onvoorwaardeljk. Tot één van hen op dramatische wijze om het leven komt en hun vriendschap plotseling wordt overschaduwd do... »
Een middag aan zee
Een middag aan zee
Veertien jaar geleden verdween Magda's dochtertje op een overvol strand. Haar verdwijning is nooit opgelost en Magda heeft grote moeite het verleden af te sluiten. Dan krijgt Magda een mysterieuze mail van iemand die zegt dat ze het verl... »
Liefdesles
Liefdesles
Wat als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en overal tegen je heeft gelogen? Leslie is een van de best betaalde fotomodellen van het moment en leidt een geweldig leven wanneer ze de geslaagde beurshandelaa... »
Koud om het hart
Koud om het hart
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in korte tijd drie vrouwen worden vermoord die allemaal een zeer opvallende gelijken... »
Gebroken
Gebroken
Het leven van de elfjarige Skunk Cunningham verandert van de ene op de andere dag wanneer ze getuige is van de brute mishandeling van haar buurjongen Rick door een andere straatbewoner, Bob Oswald. Deze vechtpartij zet een reeks van vres... »
Schone schijn
Schone schijn
Schone schijn Als Ellie Black trouwt met Dan Cooper heeft ze het idee eindelijk te hebben gevonden wat ze altijd al gezocht heeft: liefhebbende, warme familie. Maar langzaam worden de scheuren in de familie Cooper zichtbaar. Moeder Linda... »
Kleine meisjes
Kleine meisjes
Wanneer Krissie haar beste vriendin Sarah en diens echtgenoot vergezelt op hun wandelvakantie, slaat wat was bedoeld als een rustgevende tocht door de Schotse heuvels om in een tocht van verraad en moord.
Sarah wil op vakantie haar h... »
Tot in de dood
Tot in de dood
Andie Julie en Raven. Drie meisjes van vijftien met problemen thuis die elkaar plechtig beloven altijd vriendinnen te blijven. Ze zijn onafscheidelijk die bewuste zomer maar dat verandert wanneer ze in een leegstaand huis een man en een ... »
Was het maar waar
Was het maar waar
Een verhaal dat je laat geloven in liefde en wonderen, verfilmd met o.a. Reese Witherspoon en Mark Ruffalo Lauren trok haar jas aan, aaide de hond liefkozend over haar kop, drukte er een kus op en trok de deur achter zich dicht. Ze liep ... »