Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Leven als Lauren door M. Rose

Leven als Lauren is 5 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 7 keer gelezen.
Anoniem
- Leven als Lauren
 
 
 
 
 
(5)

Ik had niet gedacht dat dit een boek voor mij zou zijn maar,op aan rade van mijn vriendin toch gaan lezen.
Ik heb er echt geen spijt van gehad.Het is echt een supergoed verhaal ook al kan het in het echt natuurlijk niet of wel???

- Leven als Lauren
 
 
 
 
 
(5)

Wát een super ge-wel-dig boek!!! Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar wat een fantastisch origineel apart verhaal! Vanaf de eerste bladzijde werd ik erin meegesleept en wilde dat het nooit stopte. Leven als Lauren had voor mij eindeloos mogen duren. Zo mooi en zo ontzettend jammer, dat het uit is! De bliksem slaat in op het leven van Jessica en Lauren. Jessica is vanaf dan zowel zichzelf als Lauren met man en 4 kids. Je vraagt je steeds af hoe dit af gaat lopen, want je weet direkt al dat dit natuurlijk niet eindeloos voort kan duren. Melanie Rose heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl, waardoor Leven als Lauren leest als een tierelier! Gaandeweg het boek deed het mij denken aan de stijl van een goede chicklit, maar dan met meer diepgang erin. Nadat ik het boek dichtgeslagen had en ik op internet op zoek ging naar meer info over Melanie Rose stuitte ik op een engelse website. Geen wonder, dat ik zo gesmult heb van Melanie’s debuut! Leven als Lauren werd daar namelijk vergeleken met de boeken van Sophie Kinsella en Cecelia Ahern. Laat ik nou die twee toppertjes vinden :-)

- Leven als Lauren
 
 
 
 
 
(5)

Je wordt samen met Jessica over en weer geslingerd tussen Lauren en Jessica zelf. Maar dat maakt het niet ingewikkeld. Mooi verhaal, leest vlot weg en is eens iets helemaal anders.

- Leven als Lauren
 
 
 
 
 
(5)

Wauw zeg wat een heerlijk boek is dit! Het leest als een trein en is ook nog eens ontzettend goed! Het verhaal zit echt heel knap in elkaar, het is een tikje paranormaal, daar moet je van houden natuurlijk, maar ik vond het geweldig. Buiten het paranormale om is het gewoon een mooi verhaal over twee vrouwen Lauren en Jessica, je volgt hun beide levens voor een tijdje. Ik ga er verder niets over verklappen maar als je benieuwd bent naar hoe het leven van Lauren en dat van Jessica verloopt zou ik dit boek zeker lezen. Bij mij heeft ie in ieder geval een plaatsje in mijn top tien verdiend!

- Leven als Lauren
 
 
 
 
 
(5)

Dit boek verdiend zeker een plaatsje in mijn top 10
Wat heb ik genoten van dit boek,rillingen...zeker op het einde.
Je weet dat het niet kan...maar toch .....
Het boek zal ook zeker heel lang in mijn hoofd blijven zitten.
een uitstekende roman.
Voor meer van dit soort boeken kun je me zeker even tippen