Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het veilige huis door Nicci French

- Het veilige huis
 
 
 
 
 
(5)

Dit boek heb ik erg snel uitgelezen. Het boek blijft spannend tot het einde. Er gebeurd veel in dit boek. Je wil weten hoe het in elkaar zit. Misschien soms ... »

- Het veilige huis
 
 
 
 
 
(5)

Super, zoals alles van Nicci French! »

- Het veilige huis
 
 
 
 
 
(5)

nouw ik heb het uit en ik vond het een heel mooi en leuk verhaal en ik zal zeker weer een boek van NICCI FRENCH gaan halen hoor en ik raad het de lezers aan ... »

Boeken zoals Het veilige huis door Nicci French

De rode kamer
De rode kamer
Kit Quinn is als arts verbonden aan een kliniek voor geesteszieke criminelen. Tijdens het beoordelen van een verwarde man die is opgepakt, raakt ze gewond. Ze is nog herstellende als de politie haar vraagt te adviseren bij een ogenschijn... »
Het geheugenspel
Het geheugenspel
In de thriller Het geheugenspel van Nicci French wordt op een koude herfstmorgen in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestien jaar oud meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Mar... »
Vang me als ik val
Vang me als ik val
Holly Krauss leidt een prettig leven. Ze is succesvol en heeft privé alles goed voor elkaar. Maar dat is één kant van haar persoonlijkheid. De andere Holly is losbandig en wild, zoekt de verkeerde mensen op en belandt in riskante situ... »

Prikbord

Geralien
Geralien heeft een recensie geschreven over Het veilige huis door Nicci French.
“Dit boek heb ik erg snel uitgelezen. Het boek blijft spannend tot het einde. Er gebeurd veel in dit boek. Je wil weten hoe het in elkaar zit. Misschien soms een...” »
Score :
 
 
 
 
 

27 November 2017, 9:21:25
Het veilige huis
Geralien
Geralien heeft Het veilige huis door Nicci French toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 November 2017, 9:20:26
Het veilige huis
Liesbeth
Liesbeth heeft Het veilige huis door Nicci French toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Mei 2017, 22:31:21
Het veilige huis