Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het parfum door Patrick Süskind

- Het parfum
 
 
 
 
 
(5)

Het Parfum is een zeer intrigerend verhaal dat gaat over de geschiedenis van een moordenaar. Het boek leest niet steeds even gemakkelijk, maar het is een ong... »

- Het parfum
 
 
 
 
 
(4)

Wat een genie (op het gebied van reuk) is die man. Erg mooi geschreven. »

- Het parfum
 
 
 
 
 
(3)

Levens echt wort beschreven hoe de hoofdrol speler in t boek wordt gedreven om parfum te maken. Heb het boek in een ruk uitgelezen. »

Boeken zoals Het parfum door Patrick Süskind

De vliegeraar
De vliegeraar
Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan. Als blijk van hun verbondenheid kerft Amir hun namen in een granaatappelboom: 'Amir en Hassan, de sultans van Kabul'. Maar sultans zijn ze ... »
De Da Vinci code
De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte: voordat de man stierf schreef hij nameli... »
Papillon
Papillon
Henri Charrière Papillon Onvergetelijk levensverhaal waarvan in Nederland al meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht Henri Charrière, die in de onderwereld van Montmartre bekendstond als Papillon,wordt in 1931 gearresteerd ... »

Prikbord

thomasrovekamp
thomasrovekamp heeft Het parfum door Patrick Süskind toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 November 2017, 15:01:24
Het parfum
thomasrovekamp
thomasrovekamp heeft Het parfum door Patrick Süskind toegevoegd aan zijn collectie.
18 November 2017, 15:01:19
Het parfum
lukasalvarezmartinez
lukasalvarezmartinez heeft een recensie geschreven over Het parfum door Patrick Süskind.
“Het Parfum is een zeer intrigerend verhaal dat gaat over de geschiedenis van een moordenaar. Het boek leest niet steeds even gemakkelijk, maar het is een ongelo...” »
Score :
 
 
 
 
 

26 Mei 2016, 19:45:39
Het parfum