Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het meisje dat uit de stilte kwam door Fiona Bollag, Co-Auteur Het meisje dat uit de stilte kwam Peter Hummel & Angela Kuepper

- Het meisje dat uit de stilte kwam
 
 
 
 
 
(3)

Op zich een mooi verhaal om zo ook eens in de wereld van iemand alles mee te krijgen die niets of weinig hoort. Heb het boek dan ook binnen 2 dagen uit, omda... »

- Het meisje dat uit de stilte kwam
 
 
 
 
 
(4)

Indrukwekkend hoe dove mensen moeten vechten om een plek te krijgen in deze "harde"wereld. En hoe ze het ervaren heeft om een implantaat te krijgen. »

Prikbord

Jeanine
Jeanine heeft het boek Het meisje dat uit de stilte kwam toegevoegd aan de plank Literatuur .
Dit is de geschiedenis van een meisje dat niets hoort. Of eigenlijk: niets hoorde. Fiona Bollag kwam doof ter wereld en leerde op jonge leeftijd liplezen. Op ha...
18 Juli 2018, 11:31:07
Het meisje dat uit de stilte kwam
Jeanine
Jeanine heeft Het meisje dat uit de stilte kwam door Angela Kuepper, Co-Auteur Het meisje dat uit de stilte kwam Peter Hummel & Fiona Bollag toegevoegd aan haar collectie.
18 Juli 2018, 11:30:59
Het meisje dat uit de stilte kwam
Jeanine
Jeanine heeft Het meisje dat uit de stilte kwam door Angela Kuepper, Co-Auteur Het meisje dat uit de stilte kwam Peter Hummel & Fiona Bollag toegevoegd aan haar verlanglijst.
18 Juli 2018, 11:30:57
Het meisje dat uit de stilte kwam