Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het geval van de volmaakte dienstbode door Agatha Christie

Dood van een huistiran
Dood van een huistiran
In Jeruzalem ontmoet Hercule Poirot een heel vreemde familie. Wanneer hij later hoort dat de excentrieke, wrede moeder uit dit gezin is vermoord, verbaast hem dat absoluut niet. Toch besluit Poirot uit te zoeken wie de moordenaar is - ee... »
Bij nacht en ontij
Bij nacht en ontij
HOOG SPANNING Begin achttiende eeuw belooft de South Sea Company een groot internationaal network van vaarroutes op te zetten. Zakenlieden, beursspeculanten en gewone mensen investeren massaal. Als echter blijkt dat de verwachte winsten ... »
Verzwegen verleden
Verzwegen verleden
Journalist Gini Hunter en fotograaf Pascal krijgen van hun hoofdredacteur opdracht onderzoek te doen naar het verborgen leven van de charmante John Hawthorne, de Amerikaanse ambassadeur in Londen. John Hawthorne, telg uit een beroemde fa... »
Het Derde Meisje
Het Derde Meisje
Een jong meisje komt bij Hercule Poirot en vertelt dat ze een moord heeft gepleegd. Halverwege haar verhaal bedenkt ze zich en verdwijnt zonder haar naam achter te laten.Poirot spoort haar op en samen met de detectiveschrijfster Ariadne ... »