Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Gevangen door Stephen King

- Gevangen
 
 
 
 
 
(3)

Alweer een boeiende King, knap geschreven met dezelfde gebeurtenis weergegeven vanuit verschillende perspectieven. Intrigerend plot, oorzaak van de 'Koepel' ... »

- Gevangen
 
 
 
 
 
(4)

Een heel boeiend boek, waarvan je wilt weten hoe het afloopt.
Helaas met een "echt Stephen King" einde..... »

- Gevangen
 
 
 
 
 
(5)

Je bent er even in bezig maar het is in mijn ogen een geweldig boek! Makkelijk geschreven met snelle (kleine) hoofdstukken die er voor zorgde dat ik de pagin... »

Boeken zoals Gevangen door Stephen King

Mobiel
Mobiel
Stel je voor dat iedereen die zijn mobiel gebruikt, verandert in een moordlustige zombie... Clayton Riddell heeft geen mobiel. Hij is tekenaar en heeft net een prachtcontract getekend, waardoor zijn geldzorgen voorbij zijn. Maar algauw h... »
Duma
Duma
Aannemer Edgar Freemantle raakt bij een ongeluk op een bouwplaats in één klap heel veel kwijt: zijn arm, zijn vrouw en het leven zoals hij dat kende. Wat hij nog heeft is zijn schildertalent, en dat is zijn behoud. Hij verhuist naar D... »
Dromenvanger
Dromenvanger
Ooit deden vier jongens in Derry iets moedigs. Het veranderde hen op een manier die ze nauwelijks begrepen. Een kwart eeuw later zijn de jongens mannen die eens per jaar samen jagen in de bossen van Maine. En dit keer valt een verwarde... »

Prikbord

Liesbeth
Liesbeth heeft een recensie geschreven over Gevangen door Stephen King.
“Alweer een boeiende King, knap geschreven met dezelfde gebeurtenis weergegeven vanuit verschillende perspectieven. Intrigerend plot, oorzaak van de 'Koepel' en ...” »
Score :
 
 
 
 
 

11 Augustus 2014, 22:23:37
Gevangen
Liesbeth
Liesbeth heeft Gevangen door Stephen King toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

11 Augustus 2014, 22:13:12
Gevangen
Niek
Niek heeft Gevangen door Stephen King toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

24 Februari 2014, 11:38:26
Gevangen