Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Een goede vrouw door Danielle Steel

Elke dag is er een
Elke dag is er een
Coco Barrington is het zwarte schaap van een beroemde Hollywood-familie;... »
Trouw aan jezelf
Trouw aan jezelf
Carole Barber is een succesvolle en wereldberoemde actrice. Na het... »
Veilige haven
Veilige haven
De elfjarige Pip is eenzaam. Haar broer en vader zijn omgekomen bij een vliegongeluk. Haar moeder worstelt zo met dit verlies dat ze geen aandacht meer kan opbrengen voor de kleine Pip. Tijdens een wandeling met haar hond op het strand o... »
Nooit te laat
Nooit te laat
Iedereen kan zich herkennen in de familie Baxter. De vijf volwassen kinderen zoeken hun weg in het leven – met of zonder God. Hoe gaan zij om met levensvragen rondom trouw, vergeving en bevrijding?

In dit eerste deel maken we ... »
De vergeet mij niet sonate
De vergeet mij niet sonate

Audrey Garnet, haar zusje Isla en hun drie jongere broers groeien op in de Engelse wijk Hurlingham in Buenos Aires. Als de twee vrijgezelle Engelse broers Cecil en Louis Forrester naar Argentinië komen is de kleine gemeenschap in rep... »

Liefde op de Wadden
Liefde op de Wadden
Tamara Bosch is met haar familie vanuit Twente verhuisd naar Ameland. Ze krijgt werk als serveerster op de veerboot en ontmoet daar Floris die een meer dan gewone belangstelling voor haar heeft. Ook Taco een eilandbewoner raakt gecharmee... »
In de schaduw van het Palazzo
In de schaduw van het Palazzo
Luca Chancellor beseft op een dag dat zijn leven leeg is: zijn huwelijk is voorbij, hij ziet zijn twee dochtertjes nauwelijks en zijn veeleisende baan is niet echt bevredigend. In de hoop meer betekenis aan zijn leven te kunnen geven, ve... »