Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Driftleven door Loes den Hollander

- Driftleven
 
 
 
 
 
(5)

Ik vloog wederom weer door een boek heen van Loes den Hollander, ook Driftleven vond ik geweldig geschreven. Wat grappig is het dan om andere recensies te le... »

- Driftleven
 
 
 
 
 
(3)

Als een echte Loes den Hollander fan, staat in mijn top 10, vond ik dit het minste boek van haar. De hoofdpersoon kon me niet echt boeien, maar desalniettemi... »

- Driftleven
 
 
 
 
 
(5)

Ik heb dit boek net uit en kom tot de conclusie dat ook dit boek van Loes den Hollander een topper is! Haar schrijfstijl kenmerkt zich vaak door korte zinnen... »

Boeken zoals Driftleven door Loes den Hollander

Alles te verliezen
Alles te verliezen

Alles te verliezen van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouwd. Maar het verleden heeft andere plannen.

Claires leven is geslaagd. Ze i... »

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis.Grandioos mis.Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met ... »
Rendez-vous
Rendez-vous

In de zinderende psyhologische thriller Rendez-vous verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk.

Ze kopen een bouwvallig landhuis om in te wonen en een deel ervan te kun... »

Prikbord

Mieke
Mieke heeft Driftleven door Loes den Hollander toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 Augustus 2013, 22:40:52
Driftleven
José
José heeft Driftleven door Loes den Hollander toegevoegd aan haar collectie.
21 Juli 2013, 14:04:14
Driftleven
José
José heeft een recensie geschreven over Driftleven door Loes den Hollander.
“Ik vloog wederom weer door een boek heen van Loes den Hollander, ook Driftleven vond ik geweldig geschreven. Wat grappig is het dan om andere recensies te lezen...” »
Score :
 
 
 
 
 

21 Juli 2013, 14:00:38
Driftleven