Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De Shining door Stephen King

- De Shining
 
 
 
 
 
(4)

Bij het lezen van de achterkant van dit boek, MOEST ik het gewoon aanschaffen. En gelukkig was dit boek absoluut geen miskoop! Het is een ongelooflijk spanne... »

Boeken zoals De Shining door Stephen King

Geheugenfout
Geheugenfout
Martie, een ontwerpster van computergames, doet haar best om haar vriendin Susan bij te staan, die pleinvrees heeft en haar huis niet uit durft. Op een dag krijgt ze echter zelf een paniekaanval, waarbij ze plotseling doodsbang is voor h... »
Carrie
Carrie
Carrie White is een onopvallende tiener. Haar godsdienstwaanzinnige moeder wil maar niet begrijpen dat Carrie ook wel eens leuke kleren aan wil. Op school wordt ze gepest. Carrie is dan ook vreselijk blij wanneer de knapste jongen van de... »
De Da Vinci code
De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte: voordat de man stierf schreef hij nameli... »

Prikbord

Elisa
Elisa heeft een recensie geschreven over De Shining door Stephen King.
“Bij het lezen van de achterkant van dit boek, MOEST ik het gewoon aanschaffen. En gelukkig was dit boek absoluut geen miskoop! Het is een ongelooflijk spannend ...” »
Score :
 
 
 
 
 

5 Januari 2014, 18:47:44
De Shining
Elisa
Elisa heeft De Shining door Stephen King toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

5 Januari 2014, 18:47:28
De Shining
Elisa
Elisa heeft De Shining door Stephen King toegevoegd aan haar collectie.
5 Januari 2014, 18:47:22
De Shining