Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De Da Vinci code door Dan Brown

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(1)

Het meest domme boek dat ik in mijn leven heb gelezen. Het denken bestaat uit het oplossen van domme puzzeltjes; het willen bestaat uit het oplossen van stee... »

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(5)

De kracht ligt denk ik in het feit dat Dan Brown een meester is in het gebruik van feiten en fantasie op een wijze dat hij de lezer daarin alle ruimte geeft ... »

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(5)

Met deze roman zette Dan Brown een nieuw genre neer. Op de grens van religie, philosophie, history, wetenschap en mystiek. Het is een meesterwerk geworden om... »

Boeken zoals De Da Vinci code door Dan Brown

Het Bernini mysterie
Het Bernini mysterie
Van de auteur van DE DA VINCI CODE en HET VERLOREN SYMBOOL Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, d... »
Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
Mannen die vrouwen haten
Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, ... »

Prikbord

Mariek56
Mariek56 heeft De Da Vinci code door Dan Brown toegevoegd aan haar collectie.
15 September 2022, 12:40:42
De Da Vinci code
Dt Danny
Dt Danny heeft De Da Vinci code door Dan Brown toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

2 Februari 2021, 14:35:15
De Da Vinci code
Jeanine
Jeanine heeft De Da Vinci code door Dan Brown verwijderd uit haar collectie.
25 September 2018, 20:28:47
De Da Vinci code