Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Caleidoscoop door Linda Jansma

Caleidoscoop is 33 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 78 keer gelezen.
Anoniem
- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Een geweldige thriller, dit is een boek die je meteen pakt, ik zat zo in mijn boek dat ik de familieleden niets aan mij hoorde vragen. Een geweldig, opbouwend en spannend verhaal met een zeer verrassend eind.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

geweldig boek echt een aanrader om te lezen , het heeft me aandacht tot de laatste bladzijde

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Spannende thriller die je tot het einde in zijn greep houdt.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Een top boek! Dat je gewoon gelezen MOET hebben! Het is spannend, verrassend, niet langdradig, emotioneel en duidelijk geschreven.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Een fantastisch sterk debuut van Linda Jansma waar ik enorm van genoten heb. Het verhaal is vanaf de eerste pagina ontzettend spannend en zakt werkelijk nergens in. De karakters zijn erg goed neergezet en ook het switchen van perspectief is knap gedaan. Een ware pageturner en ik kan niet wachten op haar volgende boek!

Enig klein kritiekpuntje; Ik had het boek nooit opgepakt in de boekwinkel ware het niet dat er op vrouwenthrillers.nl een zeer goede recensie staat. De titel had beter gekund en de cover spannender, máár verder ben ik één en al lof voor Caleidoscoop en kan ik iedereen het boek aanraden! Met recht heeft dit debuut dan ook een plaatsje in mijn top 10 verdiend én de volle 5 sterren!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Wat een ontzettend spannend boek! Vanaf de eerste bladzijde zat ik in het verhaal en was het moeilijk om er weer uit te komen.
Het verhaal speelt zich in twee tijden af, heden en verleden, en die lopen op het laatst naadloos in elkaar over.
Omdat ik vanaf het begin dacht te denken hoe het in elkaar stak, was ik verrast door het einde, dat zo heel anders was dan ik verwacht had.
Spannend boek en een heel goed debuut van deze schrijfster! Ik kijk uit naar een volgend boek.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Prachtige psychologische thriller met een verrassende plottwist en een bloedstollend einde, één minpuntje: de hoofdstukken in de verleden tijd vond ik erg storend, maar dit kwam denk ik ook doordat ik zo graag door wilde lezen met het verhaal in de tegenwoordige tijd, want die was echt superspannend, een aanrader dus!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Wat een heerlijk boek! Spannend, vlot geschreven. Wie "de slechterik" was had ik vrij snel geraden, maar dat doet niets af aan de spanning hoe het afloopt.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Ben groot fan van deze dame .Prachtig boek weer

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Eenmaal begonnen, is het niet meer weg te leggen.