Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie.... »
 
 
 
 
 

Appartement
Appartement
Met Het appartement heeft Tatiana de Rosnay een psychologische pageturner geschreven die doet denken aan Hitchcocks klassieker Rear Window. In een vloeiende ... »
 
 
 
 
 

Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv
Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv
'Achttien heimelijke brieven die het dichte, bewaakte, gesloten, gebarricadeerde Vel d'Hiv hebben kunnen verlaten ... kwetsbare boodschappen vol liefde en ho... »
 
 
 
 
 

De familiereünie
De familiereünie
Dwarsligger 553 Tatiana de Rosnay - De familiereünieIn De familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de... »
 
 
 
 
 

Dit leven is van jou
Dit leven is van jou
<p><em>Dit leven is van jou</em> van Tatiana de Rosnay is een ontroerende roman over de onverwachte vriendschap tussen een eenzame jongen en een oude, dakloz... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Op een woensdagmiddag in Parijs wordt Justines dertienjarige zoon Malcolm geschept door een auto. De bestuurder van de auto rijdt door, alleen een buschauffe... »
 
 
 
 
 

Die laatste zomer
Die laatste zomer
In Die laatste zomer van Tatiana de Rosnay heeft Antoine Rey het perfecte cadeau voor de veertigste verjaardag van zijn zus bedacht: een lang weekend naar he... »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verhaal
Onvoltooid verhaal
Het boek Onvoltooid verhaal van Tatiana de Rosnay vertelt over de jonge Fransman Nicolas Duhamel die op een dag ontdekt dat hij Russische roots heeft. Hij be... »
 
 
 
 
 

A Secret Kept
A Secret Kept
Antoine thought he had the perfect surprise for his sister Mlanies... »
 
 
 
 
 

Le Coeur D'Une Autre
Le Coeur D'Une Autre
 »