Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het hoge gras
Het hoge gras
Het hoge gras is een angstaanjagend verhaal van Stephen King en Joe Hill waarin een broer en zus langs de kant van de weg stoppen als ze een jongen vanuit he... »
 
 
 
 
 

De noodzaak
De noodzaak
"In De noodzaak van Stephen King heeft de stad Castle Rock, Maine, in de loop der jaren behoorlijk wat eigenaardigheden gezien, maar niets is zo eigenaardig ... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
In Duma van bestsellerauteur Stephen King heeft Edgar Freemantle met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap su... »
 
 
 
 
 

Later
Later
<p>VN Thriller van het jaar 2021!

Normaal ziet hij de doden maar voor een paar dagen. Maar wat als ze ervoor kiezen om langer te blijven?</p><p>... »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
De eerlijke vinder
De eerlijke vinder, het vervolg op de bestseller Mr. Mercedes, werd unaniem lovend ontvangen, kreeg vele vijfsterrenrecensies en er werden al meer dan 50.000... »
 
 
 
 
 

Bezeten stad
Bezeten stad
Met Bezeten stad, zijn tweede roman, vestigde Stephen King definitief zijn naam als de onbetwistbare koning van de Amerikaanse horror. Als geen ander wist hi... »
 
 
 
 
 

Dichte mist
Dichte mist
Dichte mist, een ijzingwekkend spannende novelle van internationaal bestsellerauteur Stephen King, is succesvol verfilmd als The Mist met Thomas Jane en Marc... »
 
 
 
 
 

Droomlandschappen
Droomlandschappen
 »
 
 
 
 
 

Het meisje dat hield van Tom Gordon
Het meisje dat hield van Tom Gordon
<p>Tijdens een wandeling op de Appalachian Trail wordt de negenjarige Trisha McFarland snel moe van het constante gekibbel tussen haar oudere broer en haar o... »
 
 
 
 
 

Misery
Misery
In de bestseller Misery van Stephen King wordt een bestsellerauteur het slachtoffer van een doorgedraaide fan die hem dwingt haar favoriete personage weer to... »