Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schone slaapsters
Schone slaapsters
In het Amerikaanse stadje Dooling breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen worden langzaam ingekapseld door een cocon, en ontwaken nie... »
 
 
 
 
 

Ogen van vuur
Ogen van vuur
In Ogen van vuur, de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen. In hun studen... »
 
 
 
 
 

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Op een ijskoude ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een eenzame bestuurder in een gestolen M... »
 
 
 
 
 

Gevangen
Gevangen
In Under the Dome (Gevangen) van bestsellerauteur Stephen King sluit een mysterieuze, onzichtbare energiekoepel het stadje Chester's Mill in Maine plotseling... »
 
 
 
 
 

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Stephen King
Mr. Mercedes

Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een ee... »
 
 
 
 
 

De Shining
De Shining
De Shining is Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick.

Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjar... »
 
 
 
 
 

Gwendys knoppenkist
Gwendys knoppenkist
Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van... »
 
 
 
 
 

Schone slaapsters
Schone slaapsters
<p>In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap ... »
 
 
 
 
 

Under the Dome
Under the Dome
 »