Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bekraste zielen
Bekraste zielen
De halfbroertjes Clarence en Elliot wonen in een weeshuis sinds hun moeder door geweld omkwam. Hun veilige leven neemt een bizarre wending wanneer ze gegijze... »
 
 
 
 
 

Het kwaad en de rivier
Het kwaad en de rivier
'Het kwaad en de rivier' is de nieuwe thriller van R.J. Ellory.Het lichaam van een meisje dat twintig jaar geleden verdween, wordt teruggevonden in de oever ... »
 
 
 
 
 

Een volmaakte vendetta
Een volmaakte vendetta
Wanneer Catherine Ducane verdwijnt in New Orleans duikt de lokale politie er meteen bovenop; het gaat namelijk om de dochter van de gouverneur van Louisiana.... »
 
 
 
 
 

Een stil geloof in engelen
Een stil geloof in engelen
<p>'Een stil geloof in engelen' geldt als een van de populairste boeken van R.J. Ellory.</p><p>Vijftig jaar na de eerste moord op een aantal meisjes uit zijn... »
 
 
 
 
 

Stervensuur
Stervensuur
Twaalf jaar geleden werd Daniel Ford veroordeeld voor de moord op Nathan Verney, zijn beste vriend. Nu heeft hij nog zesendertig dagen te leven voordat zijn ... »
 
 
 
 
 

De helden van New York
De helden van New York
Wie draait op voor misstappen uit het verleden?Een jonge dealer lijkt het zoveelste slachtoffer in de drugsoorlog te zijn. Wanneer ook zijn zus dood wordt aa... »
 
 
 
 
 

Een mooie dag om te sterven
Een mooie dag om te sterven
<br/>De seriemoordenaar aller seriemoordenaars... is hier: in het boek Een mooie dag om te sterven van R.J. Ellory.<br/> <br/>In 1984 stopte John Costello's ... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
 »
 
 
 
 
 

De cop
De cop
In Drie dagen in Chicago wordt in drie perspectieven het verhaal verteld van een gruwelijke moord op een jong meisje in Chicago in 1956.In dit eerste deel va... »
 
 
 
 
 

Tag der Sühne
Tag der Sühne
 »