Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Red Room
The Red Room
He almost took your life. Now his is in your hands...After psychologist Kit Quinn is brutally attacked by a prisoner, she is determined to get straight back ... »
 
 
 
 
 

Verlies pakket
Verlies pakket
 »
 
 
 
 
 

The Safe House
The Safe House
2 reissues of the bestselling crime novels from the married couple team withbrand new jackets. »
 
 
 
 
 

De verborgen glimlach
De verborgen glimlach
<p>Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze op de bank haar nieuwe liefde Brendan aan, lezend in haar dagboek. Ze is woest, verbreekt de relatie en zet h... »
 
 
 
 
 

Tot het voorbij is
Tot het voorbij is
<p><em>Tot het voorbij is </em>van Nicci French is een thriller over vriendschap en begeerte, over afstand nemen en volwassen worden.</p><p>Astrid Bell is ee... »
 
 
 
 
 

Blauwe maandag
Blauwe maandag
<p><em>Blauwe maandag </em>van Nicci French is het eerste deel uit de serie met Frieda Klein in de hoofdrol. Kan zij de recherche helpen bij het opsporen van... »
 
 
 
 
 

Verlies display 2x
Verlies display 2x
 »
 
 
 
 
 

Aide-moi
Aide-moi
 »
 
 
 
 
 

Huis vol leugens
Huis vol leugens
<p>In <em>Huis vol leugens</em> van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. S... »
 
 
 
 
 

Als het zaterdag wordt
Als het zaterdag wordt
Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen)‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-... »