Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onderhuids
Onderhuids
<p>Wat doe je als je op een dag een anonieme brief ontvangt met de mededeling dat je vermoord zult worden?</p><p>In<em> Onderhuids</em> van Nicci French krij... »
 
 
 
 
 

Het veilige huis
Het veilige huis
In Het veilige huis van Nicci French vallen twee slachtoffers bij een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestad... »
 
 
 
 
 

Als het zaterdag wordt
Als het zaterdag wordt
Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen)‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-... »
 
 
 
 
 

Verloren
Verloren
<p><em>Verloren </em>is de psychologisch spannende literaire thriller van het Britse schrijversduo Nicci French.</p><p>Nina Landry woont met haar twee kinder... »
 
 
 
 
 

What To Do When Someone Dies
What To Do When Someone Dies
This is the English edition of the new Nicci French!

'This is not my world. Something is wrong, askew. I am Ellie Falkner, 34 years old and married to Greg ... »
 
 
 
 
 

De mensen die weggingen
De mensen die weggingen
In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, dat ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige blik op de we... »
 
 
 
 
 

Donderdagskinderen
Donderdagskinderen
<p>Donderdagskinderen is het vierde deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French. Wanneer een oud schoolvriendin bij Frieda aanklopt omdat de problemen met... »
 
 
 
 
 

De Onderstroom
De Onderstroom
 »