Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Opa Sigaar
Opa Sigaar
Teun en Willemijn zijn in hun nopjes. Opa Sigaar komt logeren. Niemand kan zo leuk vertellen als hij. Eerst een sigaar opsteken. En dan kan het verhaal begin... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de roofridder
Het geheim van de roofridder
Else woont vlakbij het kasteel van de beruchte roofridder Johan van Wisch. Zonder dat hij het weet, deelt zij een geheim met hem: een pad door het moeras, wa... »
 
 
 
 
 

Vrouw Holle
Vrouw Holle
Er was eens een meisje, ze heette Irem. Als ze uit school kwam, mocht Irem niet spelen of tekenen of lezen. Irem moest poetsen, vegen, koken en afwassen. En ... »
 
 
 
 
 

Made by Indira
Made by Indira
Terra houdt van shoppen. Al haar geld gaat op aan nieuwe kleding, en als ze die goedkoop kan scoren, is dat natuurlijk top!
De Indiase Indira is geronseld o... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale je lichaam
Mijn tweede Van Dale je lichaam
Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers.Mijn tweede Van Dale je lichaam Speciaal voor jonge kinderen heeft Van Dale een reeks k... »
 
 
 
 
 

Kinderen met een ster
Kinderen met een ster
<i>Klaartje kijkt om zich heen. Is het de laatste keer dat ze hun huis ziet? Ze kan niet uitleggen waarom, maar ze denkt van wel. Even legt ze haar hand tege... »