Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sprong in de leegte
Sprong in de leegte
Cornelie Vergouwe heeft op haar zestiende nog nooit een vriend of vriendin gehad. Ze begrijpt haar leeftijdsgenoten niet en leeftijdgenoten begrijpen haar ni... »
 
 
 
 
 

Ogen van de condor
Ogen van de condor
'Is de truck weg?' vroeg ik. 'Hebben ze die ook gestolen?'Miguel draaide zich woedend om. 'Als dat alles was! Ze hebben mijn zus!'Ik hapte naar adem. Liseth,... »
 
 
 
 
 

Broeders van de zesde dag
Broeders van de zesde dag
World Missions: Clandestiene operaties voor het goede doelWorld Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling, gefinancierd door de chique Wolf van ... »
 
 
 
 
 

Miss Dakloos
Miss Dakloos
Wat als ik hem vermoord had? schrijft Ama in haar dagboek. `Hem , dat is haar stiefvader. Bijna haar hele leven is ze door hem mishandeld en misbruikt. Ten s... »
 
 
 
 
 

Nframa, zwarte ster
Nframa, zwarte ster
Ik ga naar Europa, zei Nframa achteloos tegen zijn broer Sammy en zijn vriend Yakubu. Dat was zijn zestiende verjaardag voor hem: dat hij hardop zei hoe hij ... »
 
 
 
 
 

Dochters van de verlossing
Dochters van de verlossing
World Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling - maar achter die fa├žade gaan minder onschuldige praktijken schuil. In de strijd voor het goede... »
 
 
 
 
 

Monddood
Monddood
 »
 
 
 
 
 

Louter lust
Louter lust
Nu erotiek voor vrouwen opnieuw in de belangstelling staat, blijkt er een schreeuwend tekort te zijn aan prikkelende lectuur voor vrouwen. Mannenporno is vaa... »
 
 
 
 
 

Niemands meisje
Niemands meisje
<i>Ik krijg altijd de schuld. Omdat ik schreeuw, kwaad word, met dingen ga smijten, wegloop. Alsof het daarmee begint. Alsof ik dat zomaar doe, voor mijn lol... »
 
 
 
 
 

Hun verloedere me taal
Hun verloedere me taal
Taal is een levend organisme. Hij buigt, hij kraakt en hij barst soms uit zijn voegen. Door nieuwe mensen, vindingen en gewoonten is hij voortdurend in ontwi... »