Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...Tijdens een ge... »
 
 
 
 
 

Voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen
Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie.Voetbalclub dks ... »
 
 
 
 
 

Zandvoort aan Zee
Zandvoort aan Zee
Een heerlijke familievakantie slaat om in een nachtmerrie als Mandy‚Äôs zus tijdens een strandwandeling spoorloos verdwijnt. Mandy gaat op onderzoek uit, maa... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
 »
 
 
 
 
 

Last minute
Last minute
Hoe een romantische vakantie ineens verandert in een nachtmerrie...Vijf jaar zijn Susan Waterberg en haar man Hugo getrouwd en gelukkig in Almere. Die mijlpa... »
 
 
 
 
 

Ski resort
Ski resort
De wintersportreis van Nienke heeft alles weg van een droom, zeker als twee reisgenoten avances maken. Maar de meeste dromen zijn bedrog...<br/><br/>Nienke D... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
 »
 
 
 
 
 

Pakket Zeezicht
Pakket Zeezicht
Tijdens de vakantie in Bergen aan Zee heeft de man van Anouk eindelijk weer tijd voor zijn gezin. Maar tijdens de surpriseparty voor zijn veertigste verjaard... »