Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wie Rijdt?
Wie Rijdt?
Tuuutaatuuutaa!<br/>Daar rijdt Olifant in zijn brandweerwagen!<br/>Vroooaaaammm!<br/>Was dat Poes? Giraf? Nee, het was Haas!<br/><br/>Een stoer prentenboek v... »
 
 
 
 
 

Hier is Pier
Hier is Pier
'hier is pier' is de ideale start voor beginnende lezertjes door de drie verschillende leesniveaus: AVI start tot en met AVI E3. Leren lezen is leuk!Eerste l... »
 
 
 
 
 

Het eiland van Olifant
Het eiland van Olifant
Na een storm op zee belandt Olifant op een eiland. Hij roept om hulp, en kijk, daar komt Muis al aanvaren. Olifant mag bij hem instappen, maar het bootje is ... »
 
 
 
 
 

Leo Timmers Verjaardagskalender
Leo Timmers Verjaardagskalender
Om de verjaardagen van je vrienden en familie nooit meer te vergeten, is er nu deze grote verjaardagskalender met de mooiste prenten uit alle boeken van Leo ... »
 
 
 
 
 

Blij met mij
Blij met mij
 »
 
 
 
 
 

Wie rijdt?
Wie rijdt?
Eindelijk weer eens een stoer prentenboek over auto’s! Voor elke kleine cou... »
 
 
 
 
 

Franky
Franky
Sam houdt van robots. Hij weet zeker dat ze op een verre planeet wonen. Daar moet iedereen om lachen.Is er dan niemand die hem begrijpt?
Toch wel. Franky! »
 
 
 
 
 

Vroem!
Vroem!
Auto's en hun chauffeurs kunnen er heel verschillend uitzien. In dit boekje komen er enkele voorbijgereden. Vroem! Opzij, daar komt de eerste al!
Grappig kar... »
 
 
 
 
 

Meneer René
Meneer René
Alles wat meneer René schildert lijkt net echt. Op een dag wordt het ook allemaal echt!Een appel, een auto, een cruise-schip, een vliegtuig... Meneer René ... »