Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrij spel
Vrij spel
<p>Drie jaar geleden heeft Bella Castle haar leven in de grote stad achter zich gelaten toen haar hart werd gebroken door Dominic Thane, op wie ze smoorverli... »
 
 
 
 
 

Trouwplannen
Trouwplannen
Sarah Stratford is een weddingplanner met een geheim: ze gelooft niet in de liefde. Althans, niet voor zichzelf. Ze heeft het bovendien veel te druk voor een... »
 
 
 
 
 

Liefdesbrieven
Liefdesbrieven
Als de boekhandel waar ze werkt de deuren sluit, belooft Laura Horsley in een impulsieve bui mee te helpen bij de organisatie van een literair festival. Maar... »
 
 
 
 
 

Keukengeheimen
Keukengeheimen
Op een stukje grond van de enorme tuin van haar buurvrouw Kitty, kweekt Perdita groenten voor de verkoop aan restaurants. Als blijkt dat Lucas, haar ex-echtg... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
De impulsieve Jenny Porter moet naar Schotland om te onderzoeken of de lokale wolfabriek nog rendabel genoeg is. Hoewel haar vriend het maar niks vindt dat z... »
 
 
 
 
 

Stoute schoenen
Stoute schoenen
Weduwe Nell heeft een druk leventje; haar huishouden met honden bijhouden, haar prachtige puberdochter Fleur in de gaten houden, de dorpsmarkt organiseren, b... »
 
 
 
 
 

Iets ouds en iets blauws
Iets ouds en iets blauws
<p>In een klein dorp in de Cotswolds ontmoeten drie heel verschillende jonge vrouwen elkaar tijdens een dorpsbijeenkomst. Beth, die net in het dorp is komen ... »
 
 
 
 
 

De kunstminnaar
De kunstminnaar
Thea heeft er genoeg van te moederen over een huis vol studenten. Wanneer haar bazige vriendin Molly haar bijna dwingt om mee te gaan op een culturele vakant... »
 
 
 
 
 

Een verleidelijk voorstel
Een verleidelijk voorstel
Sophie gaat naar Amerika om zichzelf te vinden, maar ze vindt zo veel meer… »