Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In een net gevangen
In een net gevangen
Maritiem bioloog Carly doet onderzoek naar het effect van vissen met sleepnetten in de Waddenzee. Haar onderzoek roept weerstand op bij de plaatselijke visse... »
 
 
 
 
 

Meesterwerk
Meesterwerk
Veronica besluit te stoppen met haar studie als het landgoed, dat al eeuwen in de familie is, verkocht moet worden omdat er een faillissement dreigt. Ze is b... »
 
 
 
 
 

De laatste bal
De laatste bal
Suzie van Denekamp werkt als fysiotherapeute bij een revalidatiecentrumen ook een paar uur bij een middelbare school als lerares lichamelijkeopvoeding. Ze is... »
 
 
 
 
 

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet
<h4>Speciale filmeditie van een van de meest geliefde kinderboeken aller tijden</h4><p>In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig i... »
 
 
 
 
 

Bestemming bereikt
Bestemming bereikt
Tijdens haar zomervakantie ontmoet de zeventienjarige Danella de liefde van haar leven, maar haar vakantieliefde vertrekt echter vrijwel direct met de noorde... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand
Mirte leert na een verbroken relatie opnieuw een man kennen.Hans lijkt de ideale partner te zijn. Ze gaan samenwonen, maartwee maanden later is hij opeens va... »
 
 
 
 
 

Gestolen tijd
Gestolen tijd
Bertie, de hoofdpersoon in Gestolen tijd, is net bevallen van haar tweede kindje. Ze zou op een roze wolk moeten zitten, maar in plaats daarvan zakt ze weg i... »
 
 
 
 
 

Onschuldig verlangen
Onschuldig verlangen
De twintigjarige Lisa staat vol in het leven, als haar vader plotseling komt<br/>te overlijden. Buiten de twijfel of ze hem al dan niet had kunnen redden,<br... »
 
 
 
 
 

Zonnestralen
Zonnestralen
Lucille is een workaholic. Ze stort zich volledig op haar carrière en heeft daarom niet echt tijd voor een relatie. Maar als een vriendin voorstelt om
zich ... »
 
 
 
 
 

Papieren noodzaak
Papieren noodzaak
Madelon en haar vader Jerom runnen samen met knecht Seb een bakkerij, die als jaren bekendstaat om kwaliteit en vakmanschap. Tot Jerom een vrouw ontmoet. Nu ... »