Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Opluisteren
Opluisteren
Wat de christelijke feesten gemeen hebben, is dat ze teruggaan op Het Verhaal. Het verhaal over hoe God met mensen omgaat, hoe Hij zelf mens werd om anderen ... »
 
 
 
 
 

Vindersloon
Vindersloon
Een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde.<br/>De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hil... »
 
 
 
 
 

Seizoenen
Seizoenen
Seizoenen van Joke Verweerd is een dichtbundel waarin Jokes mooiste gedichten zijn opgenomen.Bij vele gelegenheden schreef Joke Verweerd haar gedichten. In a... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik!
Dit ben ik!
 »
 
 
 
 
 

Verdwalen en thuiskomen
Verdwalen en thuiskomen
Juist in de donkere wintermaanden en rond het Kerstfeest, als het leven zich terugtrekt binnen de warmte van het huis, gaan we op zoek naar verhalen die vert... »
 
 
 
 
 

Horizon
Horizon
Library Edition »
 
 
 
 
 

Paradiso
Paradiso
Een mens ontleent zijn identiteit aan zijn herinneringen. Wies Schonewille is een capabel en gewaardeerd maatschappelijk werkster. Maar als ze een groepsther... »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »
 
 
 
 
 

Vindersloon
Vindersloon
Een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde.De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hilly va... »