Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Politie
Politie
Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in ver... »
 
 
 
 
 

De schim
De schim
Na drie jaar in het buitenland keert Harry Hole terug naar Oslo om een schijnbaar opgeloste drugsmoord te onderzoeken. Een jonge junkie, Gusto Hanssen, lijkt... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
Het allereerste avontuur van Harry Hole
Het debuut van een bestsellerauteur

Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuurd om depolitie dow... »
 
 
 
 
 

De kakkerlak
De kakkerlak
In de kamer van een obscuur motel in Bangkok wordt het lijk van de Noorse ambassadeur gevonden. Harry Hole wordt naar Thailand gestuurd om in samenwerking me... »
 
 
 
 
 

De verlosser
De verlosser
Het is bijna kerst in Oslo en mensen hopen op de komst van een verlosser, een nieuwe leider, een nieuwe liefde. In plaats daarvan wordt de stad opgeschrikt d... »
 
 
 
 
 

Het pantserhart
Het pantserhart
(Harry Hole #8) De politie van Oslo komt voor een raadsel te staan als er twee verminkte vrouwenlichamen worden gevonden; ze zijn verdronken in hun eigen blo... »
 
 
 
 
 

Schneemann
Schneemann
Harry Holes siebter Fall »
 
 
 
 
 

De zoon
De zoon
Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zij... »
 
 
 
 
 

Das fünfte Zeichen. Sonderausgabe
Das fünfte Zeichen. Sonderausgabe
Das fünfte Zeichen. Sonderausgabe »