Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles of niets
Alles of niets
Joe en Karen Eastman hebben het goed voor elkaar: ze hebben een droomhuwelijk en het ideale gezin. Maar dan stort hun perfecte wereldje ineens in elkaar. Hun... »
 
 
 
 
 

Het ex-complex
Het ex-complex
Alison heeft zojuist haar jawoord aan Luca gegeven. Maar nog voor de champagne is ontkurkt wordt hun perfecte huwelijksdag ruw verstoord Lucas eerste vrouw s... »
 
 
 
 
 

Het Graal-complot
Het Graal-complot
LYNN SHOLES & JOE MOORE
HET GRAAL COMPLOT
Tijdens archeologische opgravingen in de woestijn van Irak is de jonge reporter Cotten Stone toevallige getuige van... »
 
 
 
 
 

Dot.Homme
Dot.Homme
Do you believe in a love at first site? Jess Monroe is 34 and perfectly... »
 
 
 
 
 

Het ex-complex
Het ex-complex
<h5>Het huwelijk is al kapot. Nu zijn ex nog…</h5><p>Alison heeft zojuist haar jawoord aan Luca gegeven. Maar nog voor de champagne is ontkurkt wordt hun p... »
 
 
 
 
 

Montezuma's wraak
Montezuma's wraak
Journaliste Seneca Hunt is bij de opening van Montezuma's graftombe, als het archeologische team - onder leiding van haar verloofde - ontdekt dat de stoffeli... »
 
 
 
 
 

101 recepten voor baby's, peuters en kleuters
101 recepten voor baby's, peuters en kleuters
Van de eerste hapjes tot echte maaltijden! 101 verrassende recepten in een handige waaier<br/><br/>Duidelijke symbolen geven in één oogopslag informatie ov... »
 
 
 
 
 

The Ex Files
The Ex Files
A Novel »
 
 
 
 
 

Vierspel
Vierspel
<h5>Vier mannen, vier keuzes</h5><p>Jo heeft twee kinderen, een baan als binnenhuisarchitecte en doet een poging haar huishouden bij te houden. In de loop de... »
 
 
 
 
 

Het Hades-project
Het Hades-project
De Heilige Speer: gesmeed door een directe nakomeling van Adam, gebruikt om Christus zijde te doorboren bij de kruisiging en in bezit geweest van de meest ma... »