Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verborgen bron
De verborgen bron
Jurjen Siebeling heeft rust nodig en om die reden verblijft hij in zijn eentje op het al jaren onbewoonde landgoed, dat zijn vrouw Rina erfde van haar moeder... »
 
 
 
 
 

Oeroeg - een begin
Oeroeg - een begin
Terug naar waar het begon »
 
 
 
 
 

Heren van de thee
Heren van de thee
In 1871 vertrok het echtpaar Rudolf Kerkhoven en Jenny Roosengaarde Bisschop vanuit Nederland naar de afgelegen theeonderneming Gamboeng in de Preanger op Ja... »
 
 
 
 
 

De ingewijden
De ingewijden
Zes mensen van verschillende leeftijd, nationaliteit en achtergrond komen met elkaar in contact tijdens hun verblijf in Griekenland. Van het Amerikaanse meis... »
 
 
 
 
 

Huurders en onderhuurders
Huurders en onderhuurders
Huisbewaarder Frits Dupels en zijn vrouw Dora bewonen met hun drie onderhuurders een groot huis in een parkachtige omgeving. Frits, mislukt schrijver, houdt ... »
 
 
 
 
 

De meester van de neerdaling
De meester van de neerdaling
Nederland, rond de Tweede Wereldoorlog. Door het vreemde gedrag van haar broer meent een vrouw een demonische macht in mensengedaante op het spoor te komen. ... »
 
 
 
 
 

The Tea Lords
The Tea Lords
Tea Lords »
 
 
 
 
 

Sleuteloog
Sleuteloog
Een journalist vraagt kunsthistorica Herma Warner of zij hem informatie kan geven over Mila Wychinska. Hij is die naam tegengekomen in een dossier over mense... »
 
 
 
 
 

Uitzicht
Uitzicht
Naast haar romans heeft Hella S. Haasse ook altijd essays en beschouwingen geschreven over kunst en literatuur in binnen- en buitenland, en historische figur... »