Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vampier Trilogie
Vampier Trilogie
bevat: De Vampiersberg. Op leven en dood. De vampiersprins. »
 
 
 
 
 

Het dodenmeer
Het dodenmeer
Wanneer zijn beste vriend Harkat op een levensgevaarlijke ontdekkingstocht wordt gestuurd door meneer Tiny besluit Darren hem ondanks waarschuwingen van Hark... »
 
 
 
 
 

De schemerjagers
De schemerjagers
Darren Shan, ooit vampiersleerling, is inmiddels uitgeroepen tot Vampiersprins. Hij wordt op pad gestuurd met een levensgevaarlijke opdracht. Darren moet de ... »
 
 
 
 
 

De vampiersprins
De vampiersprins
 »
 
 
 
 
 

Tunnels van bloed
Tunnels van bloed
Darren Shan de vampiersleerling krijgt de smaak van de stad te pakken als hij met Evra en meneer Crepsley de Grote Freakshow verlaat. Maar onder in de stad z... »
 
 
 
 
 

Op leven en dood
Op leven en dood
 »
 
 
 
 
 

De grote freakshow
De grote freakshow
Darren is een gewone schooljongen tot hij de Grote Freakshow bezoekt.... Tot hij Madame Octa ontmoet....tot hij oog in oog staat met een nachtwezen.... Binn... »
 
 
 
 
 

Heer van het Duister
Heer van het Duister
Darren is op weg naar huis. Voor het eerst keert hij terug naar de plek waar hij als gewone jongen kennismaakte met het nachtleven van de vampiers. Darren vo... »
 
 
 
 
 

De Vampiersberg
De Vampiersberg
Darren Shan ooit een doodgewone jongen is er inmiddels aan gewend hij is een halfvampier. Zijn leven is dan ook allesbehalve saai Nu krijgt hij de opdracht o... »