Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De bende van Venus
De bende van Venus
Erica (16) en de drie andere leden van Team Mortis worden naar Parijs gestuurd. Erica moet infiltreren in de Bende van Venus. Wat hebben deze geheimzinnige t... »
 
 
 
 
 

Het Romeo & Juliet mystery
Het Romeo & Juliet mystery
De wereld van de 16-jarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. In het bezit van drugs en een wapen d... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk... »
 
 
 
 
 

Het dodenspel
Het dodenspel
Twee jongeren vinden de dood in een ondergronds labyrint in Boedapest, Hongarije, wanneer ze gedwongen worden 'Het Dodenspel' te spelen. Ver- schillende expl... »
 
 
 
 
 

Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 gaat over boksen, zingen en wetenschap. Drie werelden die door de bretellen van de vriendschap worden opgehouden. Vind jij je vrienden ook zo belan... »
 
 
 
 
 

De milkshake vampieren
De milkshake vampieren
Catrina vertoeft in het superromantische Parijs om op zoek te gaan naar de ware liefde. Haar oom Laurent Lacroz heeft echter een minder leuke tijd. Elke nach... »
 
 
 
 
 

De Spiegelmoorden
De Spiegelmoorden
Het Italiaanse dorpje Valdagno staat op zijn kop wanneer tienermeisje Nolita Portelli zes jaar na haar verdwijning op bewakingsbeelden opduikt. Een intensiev... »
 
 
 
 
 

Blind verdriet
Blind verdriet
‘Gek toch. Hoe alle puzzelstukjes voor je neus liggen… en je toch blind bent voor de waarheid.’Zweden is in rep en roer wanneer in het uiterst noordeli... »
 
 
 
 
 

Het rommelspook
Het rommelspook
Emanuel en Bo nemen deel aan een rommelmarktje in Koekoek, met oude spulletjes die ze verzamelden bij allerlei oudjes. De verkoop blijkt geen succes, de opbr... »
 
 
 
 
 

Het zwarte oog
Het zwarte oog
Jonas, gitarist van de ondertussen hyperpopulaire Ghost Rockers, stapt op een dag zomaar uit de band en verdwijnt spoorloos. Een afscheidsbrief is alles wat ... »